Sluisweg 44 - 5145 PE Waalwijk (route)

+31 (0)6-53 98 43 94

Email: vosvintagecars@gmail.com

Peugeot 205 Gentry 1992

Klik op de foto voor een uitgebreide fotorapportage.

Merk/TypeBouwjaarKM-standMotorVernellingenKleurMetallicLakCarosserieInterieurMotor cond.Versn/Kopp.RemmenBandenCompleetPapieren
1.9 GTI Gentry19922230001.9i5GroenmetallicJaAdvies: overspuitenRedelijkAdvies: restaurerenGoedGoedGoedGoedGeheel compleetNederlands, Met N.A.P.

Van deze Peugeot 205 Gentry zijn er slechts 300 stuks geproduceerd. Verwar de Gentry niet met de GTI uitvoering van de 205-serie. De Gentry heeft een zeer luxueus interieur, met leer en exotisch hout-afwerking. De 1.9i liter motor is ook uit de GTi-serie.

Deze Gentry in sorrento groen is technisch in een goede conditie. De carrosserie, de lak en en het lederen interieur moeten opgeknapt worden. Enkele pluspunten van deze Gentry: vol-leer, origineel sunroof, 1e eigenaar, stuurbekrachtiging, etc. etc.

Een Gentry kan gezien worden als een echt vintage model, een ware zeldzaamheid op de weg, waarvan er dus maar heel weinig zijn gemaakt. Er is werk aan deze 205, liefst een goede restauratie. De auto loopt en rijdt goed en kan na een technische controlebeurt gewoon ingezet worden. De overzichtelijke moderne techniek maakt deze vintage car interessant als daily driver en als investering.

Te bezichtigen en evt. af te halen in Waalwijk. Wij raden u altijd aan het voertuig te bezichtigen, zodat u als serieuze bieder zeker weet wat u koopt.Natuurlijk streven wij er naar om, d.m.v. veel foto's en tekst een zo goed mogelijk beeld te scheppen van (de conditie van) het betreffende voertuig.Transport naar EU landen verzorgen wij tegen kostprijs via enkele gespecialiseerde transportfirma's.

Heeft u vragen over dit voertuig of wilt u een (vrijblijvend) bod uitbrengen?

Dan kunt u ons altijd bellen op:

+31 (0)6-53 98 43 94

of langs komen in onze showroom:

Sluisweg 44 - 5145 PE Waalwijk (route)

of het digitale formulier op deze pagina invullen.

Toch niet wat u zoekt? Bent u op zoek naar de 'Ware Liefde op wielen'? Vul dit formuliertje in en wij zetten uw zoekopdracht geheel vrijblijvend in onze to-do-lijst. Bent u op zoek naar bepaalde onderdelen van vintage voertuigen of heeft u een specifieke vraag over vintage cars, dan kunt u dit formulier ook gebruiken...

Voor u met uw vintage voertuig gaat rijden...

U deelt met ons een passie voor klassieke auto's, we danken u voor uw vertrouwen in Vos Vintage Cars en we willen u graag nog wat belangrijke tips meegeven.

  • Ga nooit met uw voertuig op de openbare weg, voor uw auto aan alle wettelijke bepalingen voldoet.
  • Laat uw auto technisch controleren door een specialist, een oude auto vergt aandacht en technische kennis.

Voorkom ernstige schade, controleer alvorens u de eerste keer start op belangrijke punten:

  • olie, koelvloeistof, brandstofleiding, brandstoftank,
  • versnellingsbak-olie, koppeling, elektrisch systeem,
  • uitlaatsysteem, werking van de remmen, stuurinrichting,
  • ophanging, etc.

Oude auto's vergen meer onderhoud dan moderne nieuwe auto's. Zorg voor een goed onderhoudsplan. Mocht u nog vragen hebben, bel of email ons gerust, wij helpen u graag verder.