Sluisweg 44 - 5145 PE Waalwijk (route)

+31 (0)6-53 98 43 94

Email: vosvintagecars@gmail.com

Otten Speurder Vintage Caravan

Klik op de foto voor een uitgebreide fotorapportage.

Merk/TypeBouwjaarKM-standMotorVernellingenKleurMetallicLakCarosserieInterieurMotor cond.Versn/Kopp.RemmenBandenCompleetPapieren
Otten Speurder1966---Wit-RedelijkRedelijkRedelijk---GoedGeheel compleetNederlands

Deze robuuste Nederlandse caravan van het merk Otten uit 1966 kom je weinig tegen. Ooit een bekend, solide Nederlands merk. De foto's geven een goed beeld van een caravan van 52 jaar oud. Hoe gaaf staat dit achter een oldtimer uit de jaren zestig?!

Al hebben wij met name aan de bodem het nodige opknapwerk verricht, aan deze Otten is en blijft werk aan. Puur object voor de Vintage liefhebber en hobbyist. U kunt hem restaureren tot nieuwstaat, maar er ook zó mee weg. Het hefdak - met name het oranje textiel - is niet geheel schade vrij maar kan nog wel mee door . Onderdelen en accessoires nog wel te vinden via internet.

Houten interieur met originele handgrepen. Keukenblokje in het midden van de caravan, met spoelbak en 2-pits fornuisje. Kledingkast met spiegel, bankje (1 pers. bed) met eronder opbergruimte en tafeltje aan de disselkant; 2 bankjes (het 2-pers. bed) met eronder opbergruimte en tafel. De deur kan in twee delen open of dicht. Originele Otten wielen en wieldoppen.

In het interieur vindt u plenty gebruikssporen, maar deze Otten is opvallend goed door de jaren gekomen en zal met de nodige TLC nog wel de nodige jaren meegaan. Gasbus in houder op de dissel.

Gewicht 380 kg. - breedte 1,86 m - lengte 2,70 m. - te bezichtigen op afspraak (en evt. af te halen) in Waalwijk.

Te bezichtigen en evt. af te halen in Waalwijk. Wij raden u altijd aan het voertuig te bezichtigen, zodat u als serieuze bieder zeker weet wat u koopt.Natuurlijk streven wij er naar om, d.m.v. veel foto's en tekst een zo goed mogelijk beeld te scheppen van (de conditie van) het betreffende voertuig.Transport naar EU landen verzorgen wij tegen kostprijs via enkele gespecialiseerde transportfirma's.

Heeft u vragen over dit voertuig of wilt u een (vrijblijvend) bod uitbrengen?

Dan kunt u ons altijd bellen op:

+31 (0)6-53 98 43 94

of langs komen in onze showroom:

Sluisweg 44 - 5145 PE Waalwijk (route)

of het digitale formulier op deze pagina invullen.

Toch niet wat u zoekt? Bent u op zoek naar de 'Ware Liefde op wielen'? Vul dit formuliertje in en wij zetten uw zoekopdracht geheel vrijblijvend in onze to-do-lijst. Bent u op zoek naar bepaalde onderdelen van vintage voertuigen of heeft u een specifieke vraag over vintage cars, dan kunt u dit formulier ook gebruiken...

Voor u met uw vintage voertuig gaat rijden...

U deelt met ons een passie voor klassieke auto's, we danken u voor uw vertrouwen in Vos Vintage Cars en we willen u graag nog wat belangrijke tips meegeven.

  • Ga nooit met uw voertuig op de openbare weg, voor uw auto aan alle wettelijke bepalingen voldoet.
  • Laat uw voertuig technisch controleren door een specialist, een oude auto vergt aandacht en technische kennis.

Voorkom ernstige schade, controleer alvorens u de eerste keer start op belangrijke punten:

  • olie, koelvloeistof, brandstofleiding, brandstoftank,
  • versnellingsbak-olie, koppeling, elektrisch systeem,
  • uitlaatsysteem, werking van de remmen, stuurinrichting,
  • ophanging, etc.

Oude auto's vergen meer onderhoud dan moderne nieuwe auto's. Zorg voor een goed onderhoudsplan. Mocht u nog vragen hebben, bel of email ons gerust, wij helpen u graag verder.