Sluisweg 44 - 5145 PE Waalwijk (route)

+31 (0)6-53 98 43 94

Email: vosvintagecars@gmail.com

Moto Guzzi Falcone Nuovo uit 1971.

Merk/TypeBouwjaarKM-standMotorVernellingenKleurMetallicLakCarosserieInterieurMotor cond.Versn/Kopp.RemmenBandenCompleetPapieren
Moto Guzzi Falcone197113486 1 cil. 500 cc 4-takt4Zwart-GoedGoedGoedGoedGoedGoedGoedCompleetNL

Uit de eerste serie komt deze Moto Guzzi Falcone Nuovo van 1971. Een oerdegelijke motorfiets met een rijke staat van dienst. Dit model werd oorspronkelijk geproduceerd met overheidsdiensten (politie/leger) in het achterhoofd. De krachtbron is een 1 cilinder horizontaal gemonteerde 500 cc viertakt motor.

De Falcone is zowel technisch als qua uiterlijk in een hele goede conditie. Bij het uitbrengen van de Falcone Nuovo, in de vroege jaren zeventig, was het een prijzige motorfiets, die eigenlijk alleen door de échte liefhebbers werd aangeschaft. Er zijn er dan ook niet zo veel van geproduceerd.

Een prachtige stoere tourfiets, met een nostalgische look en oer- en oerdegelijke techniek, zo zouden wij het samen willen vatten. De motor loopt en rijdt fantastisch en het sterke buizenframe, de hydraulische vering en het grote zadel zorgen voor een comfortabele rijervaring.

Te bezichtigen en evt. af te halen in Waalwijk. Wij raden u altijd aan het voertuig te bezichtigen, zodat u als serieuze bieder zeker weet wat u koopt.Natuurlijk streven wij er naar om, d.m.v. veel foto's en tekst een zo goed mogelijk beeld te scheppen van (de conditie van) het betreffende voertuig.Transport naar EU landen verzorgen wij tegen kostprijs via enkele gespecialiseerde transportfirma's.

Klik op de foto voor een uitgebreide fotorapportage.

Heeft u vragen over dit voertuig of wilt u een (vrijblijvend) bod uitbrengen?

Dan kunt u ons altijd bellen op:

+31 (0)6-53 98 43 94

of langs komen in onze showroom:

Sluisweg 44 - 5145 PE Waalwijk (route)

of het digitale formulier op deze pagina invullen.

Toch niet wat u zoekt? Bent u op zoek naar de 'Ware Liefde op wielen'? Vul dit formuliertje in en wij zetten uw zoekopdracht geheel vrijblijvend in onze to-do-lijst. Bent u op zoek naar bepaalde onderdelen van vintage voertuigen of heeft u een specifieke vraag over vintage cars, dan kunt u dit formulier ook gebruiken...

Voor u met uw vintage voertuig gaat rijden...

U deelt met ons een passie voor klassieke auto's, we danken u voor uw vertrouwen in Vos Vintage Cars en we willen u graag nog wat belangrijke tips meegeven.

  • Ga nooit met uw voertuig op de openbare weg, voor uw auto aan alle wettelijke bepalingen voldoet.
  • Laat uw auto technisch controleren door een specialist, een oude auto vergt aandacht en technische kennis.

Voorkom ernstige schade, controleer alvorens u de eerste keer start op belangrijke punten:

  • olie, koelvloeistof, brandstofleiding, brandstoftank,
  • versnellingsbak-olie, koppeling, elektrisch systeem,
  • uitlaatsysteem, werking van de remmen, stuurinrichting,
  • ophanging, etc.

Oude auto's vergen meer onderhoud dan moderne nieuwe auto's. Zorg voor een goed onderhoudsplan. Mocht u nog vragen hebben, bel of email ons gerust, wij helpen u graag verder.