Vragen ivm Corona ? Contacteer onze Corona-Adviseur !

Wat met mijn ploeg als ik mezelf moet laten testen? Wat met mijn trainingen als mijn familielid positief test? Mag ik nog gaan trainen in afwachting van een test? En mijn team, mogen zijn dan nog trainen? ...

Stel ze aan onze Corona-Adviseur Nathalie Cnudde. Nathalie is zelf dokter en is vertrouwd met de coronamaatregelen. Zij is echter enkel bereikbaar op mail. Zij zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wedstrijdprotocol

Hier vinden jullie het wedstrijdprotocol van de provincie West-Vlaanderen:
https://www.volleywest-vlaanderen.be/protocol-wedstrijden/

Bar tijdens Corona

De DAVO BAR is open (onder de geldende Corona-maatregelen).

  • De ingang van de bar is via de deur van de sporthal, de uitgang via de bar

  • Bij binnenkomst dienen de handen ontsmet te worden

  • De Bar sluit onherroepelijk om 24u op zaterdag en op 22u op zondag.

Algemene Coronamaatregelen

Vanaf 1 september vervielen alle coronamaatregelen bij het sporten en bij de organisatie van sportactiviteiten volledig.

De COVID-cel van Volley Belgium besliste in zijn vergadering van 3 september 2021 om deze beslissing integraal over te nemen voor de organisatie van wedstrijden in de verschillende nationale competities. Ook Volley Vlaanderen neemt deze beslissing over inzake de organisatie van wedstrijden in de verschillende competities.

Het is nu aan ons allemaal om er samen voor te zorgen dat we kunnen blijven volleyballen. Dit is een gedeelde verantwoordelijkheid!

Voor alles geldt: blijf je gezond verstand gebruiken.

  • Heb je gezondheidsklachten? Blijf thuis, bezoek je behandelde huisarts en laat je testen;

  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen ( spelers, coaches, officials, supporters, ..);

  • Was vaak je handen met water en zeep/handgel, ook voor en na bezoek van je sportlocatie;

  • Gebruik enkel je eigen materialen (handdoeken, drinkbussen, etc.);

  • Volg de regels en aanwijzingen van de locatie waar je bent.

Eventuele maatregelen opgelegd door lokale overheden met betrekking tot sportinfrastructuur dienen evenwel te blijven gerespecteerd. De thuisspelende clubs wordt gevraagd om deze ten laatste vier kalenderdagen voor de speeldag (dus op dinsdag voor wedstrijden op zaterdag en zondag, op maandag voor de vrijdagavondwedstrijden) voor de wedstrijd te melden aan de bezoekende clubs.

Het Covid e-mailadres van Volley Belgium is niet meer actief, alle vragen met betrekking tot de nationale competities kunnen gesteld worden via noc-cnr@volleybelgium.be.

Algemene vragen over Corona kunnen nog steeds gesteld worden via corona@volleyvlaanderen.be
Voor meer info:

https://www.volleyvlaanderen.be/corona/

https://covid-19.sciensano.be/nl/procedures/home