Verzorg je voeten, ze dragen jou je hele leven 


Gelijk een afspraak maken of wilt u meer informatie? 

          Voetzorg Klazienaveen 


Welkom op de website van Voetzorg Klazienaveen. Mijn naam is Inge Berens, gediplomeerd medisch pedicure. Mijn salon zit gevestigd in het pand van MOOI aan de Langestraat 505 te Klazienaveen. Onze salon is in het tweede "Schip" en hierdoor goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

U kunt bij mij terecht voor volledige pedicure behandelingen, deel behandelingen en gellak. Maar ook de medisch noodzakelijke voetzorg bij onder andere Diabetes, reuma etc

Aandacht en voldoende tijd voor uw behandeling

staan bij mij op de eerste plaats.

 

Gezonde voeten 

Uw voeten zijn een leven lang uw trouwe onderdanen. Om ze in goede conditie te houden, verdienen ze regelmatig extra aandacht. Voetverzorging is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, geen overbodige luxe. Er zijn talloze redenen denkbaar om aandacht te besteden aan uw voeten. Ter voorkoming van pijnlijke problemen, voor ontspanning en een verzorgd uiterlijk, maar bijvoorbeeld ook bij veel sporten, een staand beroep of een medische aandoening. De belangrijkste reden om aandacht te geven aan voetverzorging is het bevorderen van een goede gezondheid.  Wist u dat u bij voetklachten vaak ongemerkt van houding verandert, waardoor er vervolgens ook rug- en/of nekklachten kunnen ontstaan. Gezonde voeten vormen de basis van een fit en vrij te bewegen lichaam.

Waarom naar de Pedicure?

Regelmatig uw voeten laten verzorgen door een pedicure is geen overbodige luxe. De Pedicure heeft een professionele kijk op de gezondheid van uw voeten. Voorafgaand aan een behandeling, analyseert zij de conditie van uw voeten en inventariseert de aanwezigheid van eventuele klachten. 

Een pedicure behandeling is voor iedereen geschikt en een must voor mensen die veel staan of lopen.