Actiesite

VLAM van SIBE

Beste leerling(e)

Beste ouder

Beste collega

Zoals iedereen ondertussen weet focusten we ons dit trimester voor de eerste keer op "De Warmste Week" van Studio Brussel. We verkochten drankjes tijdens oudercontacten, organiseerden een SiBe-After Work Party voor oud-leerlingen, de klassen organiseerden hun eigen acties en we ontwierpen - als klap op de vuurpijl - zelfs een heuse SiBe-pettenlijn!

Op dinsdag 19 december bezoeken we de presentatoren van Studio Brussel tijdens De Warmste Week in Wachtebeke. Tussen 15.40 en 15.55 uur komen we aan het woord. Ouders, familieleden, sympathisanten... kunnen dit rechtstreeks volgen op StuBru en/of één(+). We overhandigen vanzelfsprekend ook de cheque ter waarde van € 11 378,70!

Met vriendelijke groeten

Het "VLAM van SIBE"-comité

Actiemiddagen: muziek & petjesverkoop!

In de loop van het eerste trimester organiseerden we vier extra actiemiddagen. Je kon je er een petje aanschaffen en de top 5 van de liedjes werd afgespeeld.

Stemmen voor je favoriete liedje(s) kon via de spaarpotjes in de centrale hall. Dit bracht in totaal maar liefst € 172,02 op!

Het resultaat van de liedjesactie vind je hiernaast.

Overzicht van de klasacties

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in een trainingsvorm. Lesgever Pieter-Jan Depauw leert maximaal 50 personen kennismaken met deze sport! Snel inschrijven bij mevr. Gevaert, dus!

Klas 2b verkoopt elke maandag van november om 14.40 uur warme en koude chocomelk.

Voor 1 euro krijg je een bekertje met heerlijke chocolademelk.

Bestellen kan via het formulier onderaan deze pagina (indienen bij mevr. Dhelft)... Smakelijk!

Klas 2e verkoopt in oktober chocolademousse voor het goede doel!

Heerlijke "homemade lemonade" t.v.v. "Vlam van SiBe"... Super lekker!

2e verkoopt in november linnen zakken; ideaal om je sportkledij, SB's... in op te bergen!

De leerlingen van klas 1f voeren allerlei klusjes uit (thuis, op school, bij familie...) en laten zich daarvoor sponsoren.

Mevr. Haeck en mevr. Desmet wandelen 33 km (op zondag 5 november de 44ste Canadese bevrijdingsmars).

Hun doel: elk € 333,00 ophalen! Sponsor hen, stap een stukje of volledig mee en/of moedig hen onderweg aan!

Klas 1c loopt vanaf 25/9 's ochtends rondjes tot ze in totaal 52,781 km gelopen hebben (afstand Knokke - Puyenbroeck). Sponsoren maar!

Klas 1a laat zich sponsoren om 13 km te wandelen op zondag 5 november 2017. Succes tijdens de mini-bevrijdingsmars, jongens en meisjes!

DE BERE BBQ VAN SIBE is een organisatie van 1b, 1d en 1e. De BBQ zelf wordt verzorgd door Slagerij Fernand uit Westkapelle. Daarnaast wordt er gezorgd voor een Fair Trade-bar, dessertbuffet en een tombola.

Extra info en inschrijvingen bij dhr. Segaert!

Jana, Magalie, Amy en Sophie zorgen voor een tof en origineel "Wie is wie?"-spel. Je kunt meedoen op maandag 16 en dinsdag 17 oktober in de centrale hall.

Onder het motto '1g pops up for SOS' zou 1g actietjes van kleine omvang op +/- onverwachte momenten op het getouw zetten. De actietjes doen zich op school of buiten school voor. De kalender wordt binnenkort samengesteld.

Klas 1e verkoopt op maandagmiddag (18/9) meringues en armbandjes. Iedereen welkom!

Vanaf 28/9 elke donderdag (cup)cakes of koekjes dankzij klas 1c. Smakelijk!

Klas 2a loopt drie rondjes en laat zich sponsoren. Meer info kun je bekomen bij de leerlingen van 2a en/of dhr. van Dycke!

Klas 2c nodigt iedereen vriendelijk uit om iets te komen drinken, te genieten van de optredens en/of een halfuurtje op de hometrainer te fietsen!