Următorul Curs de Management Activ al Stresului folosind Programul Oficial de Tehnică Radiantă(R) va avea loc în București, Hotel SIQUA în perioada 12 - 18 Iunie 2017.

Durata: 7 zile a 4 ore pe zi

Taxa de participare: 1000 lei/cursant nou sau 500 lei/fost cursant - la Înscriere cu Diplomele cursului nostru

Mai multe detalii despre program, programă și locul de participare în pagina web:

Despre managementul stresului și Tehnica Radianta(R)

Stresul consumă din rezervele de vitalitate și provoacă scăderea performanțelor, îmbătrânirea accelerată, iar în timp predispune la declanșarea și evoluția galopantă a afecțiunilor cronice, care duc în cele din urmă la decesul prematur. Cu mâinile activate în Tehnica Radiantă®, înlăturați deficitul de energie vitală provocat de stres prin accesarea Sursei de Energie Universală, folosind Atingerea Radiantă local sau Directările Radiante în spațiu și timp. Cursurile pentru Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real REIKI® pun la dispoziția cursanților un set de instrumente simple, sigure dar foarte eficiente pentru restaurarea vitalității, optimizarea stilului de viață și atitudinii față de evenimente. Fiecare cursant primește câte un Card de Control al Stresului, ce permite evaluarea nivelului stresului și obiectivarea utilizării Instrumentelor Tehnicii Radiante®.

Exemplu de Recuperare a investiției dumneavoastră pentru acest Curs:

Cei 1000 Lei, investiți în cursurile noastre, vă asigură Sănătate și Performanță - dumneavoastră, celor dragi și clienților dumneavoastră - pentru următoarele 10.000 zile -circa 19 ani - cu numai 10 Bani pe zi.

Pentru restul vieții, o să aveți acces GRATUIT la Sănătate și Performanță, deoarece Inițierile sunt valabile pentru toată viața dumneavoastră, după participarea la cursul nostru.