Fotokonkurrence "Mit Tåsinge"

Indsend dit bedste foto fra din ferie, oplevelse eller besøg på Tåsinge - med en kort tekst til begrundelse for dit valg.

Blandt alle de indsendte foto udvælger foreningen et foto, som kåres som årets foto

"MIT TASINGE".

Udvælgelsen sker i løbet af november måned hvert år og indsenderen belønnes med et gavekort på 400 kr. til REMA 1000. Det udvalgte foto offentliggøres efterfølgende på visittaasinge.dk Foreningen forbeholder sig ret til frit at anvende alle indsendte foto. Send dit foto til taasingeinfo@gmail.com med begrundelse for valg af motiv og dit navn, adresse og mailadresse GOD FORNØJELSE.

Vinderen i 2017 er det billede, som vi her bruger som profil for siden.

ÅRETS VINDER 2018 blev: Nanna-Theresa Damgaard Kristensen, Nygade 33A, 1. 6950 Ringkøbing

Nanna-Theresa fandt dette kontrastrige natursceneri på sin tur på Tåsinge den 14. august 2018.

Årets vinder 2017 var Henning Steen Hansen fra Bjerreby. Han har indfanget en efterårsstemning på Stjovl Fiskerhavn.

Eksempel på bidrag fra Anette Rønn, Juelsminde juli 2017 - "En herlig tidlig solopgang" - og man må sige at udtrykket "Morgenstund har guld i mund" får her et konkret billede.

Og et eksempel fra Anne Bramsen, Børkop, der har set en solnedgang den 1. august. - Igen fra Troense havn.

Herunder: Auguststemning på Sydtåsinge set fra May Britt fra Frederiksberg:

May Britt M. Schultz fra Frederiksberg har været på Tåsinge og skriver:

  • Jeg havde fornøjelsen af, at besøge Taasinge her i August. Jeg har mange skønne billeder derfra, men her er to af mine favoritter - fra Stjoul Fiskerigade/havn. Begge vækker dejlige minder om en skøn sommerdag på Taasinge.
  • For en Københavner som jeg blev træet over vandet og den høstende mejetærsker indbegrebet af landlig idyl, og den charmerende, gamle mole i havnen var indbegrebet af frihed med udsigten over vand og øer. De to billeder kommer begge til at glæde mig på stor skærm i løbet af vinteren!

Jan Knudsen fra Vodskov har været på besøg på Taasinge Museum i august og er faldet for dette dejlige motiv

Jan er også mesteren bag de to følgende oplevelse af Badstuen i Troense og af kikket ud over Vindeby fra Svendborgsundbroen

I september, hvor vi havde 2 overnatninger på Horseskovens B & B, besøgte vi blandt andet Bregninge Kirke. Der er en fantastisk udsigt fra kirketårnet over hele Tåsinge. Vedlægger 2 billeder fra vores tur.

Venlig hilsen

Lisbet Jensen, Silkeborg