Lapset

SavoGrown alueen kunnat tarjoavat lapsille runsaasti kesätekemistä: uimakoulua, Junior Lifesaver -toimintaa, musiikkileirin, onkikisoja, yleisurheilun viikkokisoja, suunnistuskoulua, taidetapahtumia... Tapahtumiin ovat tervetulleita myös kesäasukkaat ja satunnaiset matkailijat. Lisätietoa löydät kuntien tapahtumakalentereista.

Kesän kohokohtia lastentapahtumarintamalla ovat Pielavesiteatterin Peppi Pitkätossu -kesäteatteriesitys, Hevisauruksen ilmaiskonsertti Suonenjoen mansikkakarnevaaleilla sekä Teatteri Tien Henkilö V ja Vinsentti -näytelmä Keiteleellä ja Tervossa. Muista myös Rämäkällä avattava uusi kotieläinpuisto Rautalammilla!

30.6.-15.7. Pielavesiteatteri: Peppi Pitkätossu

Sammontie 1, Pielavesi

Koko perheen hauska, nostalginen ja lämminhenkinen Peppi Pitkätossu Pielaveden kesäteatterissa! Lippuja voi varata jo nyt, sillä talvella Pepin näytökset myytiin loppuun. Tule sinäkin mukaan seikkailuun!

Näytökset: la 30.6. klo 14, su 1.7. klo 14, pe 6.7. klo 18, la 7.7. klo 14, su 8.7. klo 14, pe 13.7. klo 18, la 14.7. klo 14, su 15.7. klo 14

Liput 12 € (lapset, ryhmät, opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet) / 15 € aikuiset / perhelippu 45 € (2 aik. + 2 lasta)

Lisätiedot: Pielavesi-teatteri
15.7. Mansikkakarnevaaleilla Hevisaurus!

Koulukatu 2-4, Suonenjoki

Räyh! Sunnuntaina Mansikkakarnevaaleilla juhtilaan niin että mansikkapellot raikaa, kun lavalle astelee Hevisaurus! Koko perheen odotettu kesäkarnevaali kokoaa paikkakuntalaisten lisäksi mansikanpoimijoita, lomavieraita, kesäasukkaita ja muita karnevaalivieraita ympäri Suomea nauttimaan monipuolisesta karnevaaliohjelmasta. Lapsille yleisen markkinameiningin lisäksi tarjolla on myös tivoli.

Lisätietoa www.mansikkakarnevaalit.fi

3.-4.8. Teatteri Tie: Henkilö V ja Vinsentti

3.8. Keiteleen urheilukentällä klo 13.00 ja 4.8. Tervon Eerikkala Golfissa klo 13.00

Esityksen kesto: noin 1h sisältäen väliajan

Ikäsuositus: viidestä vuodesta ylöspäin

Rooleissa: Johanna Ahonen

Näytelmäksi kirjoittaminen ja ohjaus: Hannu Raatikainen

Alkuperäisteos: Aapeli: Vinski ja Vinsentti

Tapahtuman järjestäjä ja lisätiedot: Kirjasto- ja kulttuuripalvelut