Tervo

Tervetuloa Tervoon!

Tervon pinta-alasta kolmasosa on vettä, mikä näkyy runsaana matkailupalvelutarjontana kalastuksen harrastajille. Matkailun lippulaiva on Äyskosken rannalla sijaitseva matkailukeskus Lohimaa, jonka ympärille on kehittynyt mm. Tervo Caravan-alue sekä ohjelmapalvelutarjontaa. Golfin ystävälle mainio kohde on uusittu Eerikkala Golfin 9-väyläinen kenttä. Pohjois-Savon ainut sisäkartingrata Jira Karting tarjoaa vauhdin hurman lisäksi kokous- ja saunapalveluja.

Tervon kesätapahtumatarjonnan kohokohtia ovat 6.7. järjestettävä Sporttia Rannalla -tapahtuma sekä Tervon taiteiden työ 7.9. Lisää tapahtumia löydät kunnan tapahtumakalenterista.


Kesän 2018 nosto
6.7. Sporttia rannalla

Lohimaa, Lohitie 701, Tervo

Sporttia Rannalla on kesän tykein koko perheen tapahtuma Tervon Lohimaassa. Loimulohta, erikoisoluita, laatuviinejä, urheilukilpailuja, kesä-DJ, huikeat puitteet luonnon keskellä – siitä on tehty Sporttia Rannalla! Paikalla on kymmenittäin savolaisia urheilujoukkueita, maailmanluokan koomikko Ismo Leikola, eikä ekologisesta asumisesta kiinnostuneita tulla unohtamaan. Iltabileitä lukuun ottamatta tapahtuma on ilmainen.

Tapahtuma alkaa: klo 10.00

Iltabileiden liput: 8 €

Tarkka ohjelma ja lisätiedot tapahtuman Facebook-sivuilla

Muita kesän tapahtumahelmiä:

4.8. Teatteri Tie: Henkilö V ja Vinsentti

Tervon Eerikkala Golfissa klo 13.00

Esityksen kesto: noin 1h sisältäen väliajan

Ikäsuositus: viidestä vuodesta ylöspäin

Rooleissa: Johanna Ahonen

Näytelmäksi kirjoittaminen ja ohjaus: Hannu Raatikainen

Alkuperäisteos: Aapeli: Vinski ja Vinsentti

Tapahtuman järjestäjä ja lisätiedot: Kirjasto- ja kulttuuripalvelut


7.9. Tervon Taiteiden yö

Eerikkala Golf & Kievari, Eerikkalantie 19, Tervo

Klo 16.00–22.00

Kulttuuri-, taide- ja ruokatapahtuma eri toimijoiden voimin toteutettuna. Illan ohjelma on musiikki-, ruoka- ja elämyspainotteinen.