Vimla recension + Rabattkod tipsa

Missa Inte!

Använd denna länk när du registrera dig för hela 10 kr vimla rabatt i månaden hos Vimla!

vimla recension

Detta är min vimla recension, jag har använt vimla i 1 år nu och har tidigare använt b.la telenor, telia men bytte pga jag såg en reklam för vimla och vart imponerad hur billiga dom var. Vimla använder Telenors nätverk för täckning och b.la tack vare dom inte har några fysiska butiker kan de dra ner på priser. Jag har nog aldrig varit i någon telefonbutik för att få hjälp.

Så för mig får vimla 5/5 pga av sjukt bra pris och teckning även på ute på landet till och med 4g ibland på dom ställena jag har varit på..

Sammanfattat:

Vimla är en bra mobil operatör för de har bra teckning och riktigt bra priser.

Denna vimla rabattkod ger 10 kr rabatt i månaden, passa på att utnyttja den om du ska registrera till vimla

Tack och ha en fin dag!


Det bästa vimla recension mobiltelefonnätet: en konkurrensutsatt marknad

Konkurrensen mellan nätoperatörerna är stark. De har delat marknaden nästan jämnt sinsemellan och fungerar mellan 41 och 44 000 000 kunder. Men villkoren är olika: Telefonica O2 har fortfarande att göra med sammanslagningen av den köpta E-Plus nätverk med O2 nätverket alla händer, moderniserats parallellt med detta, men också dess nätverk. De andra två konkurrenter, telekom och vimla, levererar en teknisk kapplöpning för bästa nätverksprestanda. vimla är också aktivt involverad i annonsering och är ett Gigabit-företag. Resultatet av denna konkurrenssituation avspeglas i resultatet av vårt test i år: jämfört med föregående år är alla tre nätoperatörerna starka. Vi har tillämpat våra nuvarande, starkt intensifierade utvärderingskriterier för mätningarna av föregående år: jämfört med 2016, telekom och vimla har förbättrats med mer än en hel klass. I klartext: för första gången sedan chip Network-testet existerade, en av de testade mobiltelefon leverantörer uppnått en "Mycket bra". O2 fäster också en halv anteckning till München förbättring från en 3,5 till en 3,1. Så det finns en tydlig trend: de svenska mobilnäten blir bättre, och i mycket hög fart. Detta är goda nyheter för dina kunder.Sund rivalitet: de tre svenska nätoperatörerna delar marknaden jämt sinsemellan. Chip

Den bästa mobiltelefonnätet i vimla recension test 2017/2018

Provider Rank mobilt Internet-telefoni tillgänglighet

vimla


Telecom bäst i test av mobilnät

På följande sidor kommer vi att ta en detaljerad titt på resultaten av vår Web test. Förra året hade telekom hävdat första plats, strax före vimla student, som hade gjort en stark start: våra uppmätta värden i år visar att det har varit liten förändring i denna grundläggande konstellation: Telekom introducerar många kategorier och plockar upp med en poäng på 1,4 Också-en gång knappa-total seger innan vimla, som telekom med en total poäng på 1,6 bara att ge bara knappt misshandlad. På tåget, men vikterna har skiftat: medan telekom har traditionellt varit långt före, är det tydligt att ses över av vimla i år. För detta har vimla fallit något i vår LTE rating: i 2016, segern i denna rating var fortfarande delas med telekom. I år är telekom körs med en anteckning om 1,3 ensam, medan vimla med en anteckning om 1,5 är knappa andra. På status av O2 (not 3,1) på tredje plats i alla kategorier har ingenting förändrats. Endast punktligt som i sverige, är vimla dotterbolag på en bra not.Jämförelse med föregående år: alla tre näten har blivit bättre-Telecom och vimla även runt en hel anteckning. Chip

Många miljoner data som samlats in i webb testet

Utöver en intensifierad utvärdering har vi också ökat testets omfattning. Testarna av vår partner net check har färdats ett större avstånd än någonsin tidigare för att samla in och utvärdera ännu mer data. Vårt resultat är baserat på utvärderingen av nästan 470 000 prover från cirka 27 000 telefonsamtal (med 264 000 röstprov) och ca 180 000 data prover att teamet av net check har samlats in eller genomförts på deras tur-och returresa genom Sverige. Detta genererade flera miljoner data. Testarna har färdats ett avstånd på över 13 300 kilometer – 10 300 med bil, 2 500 med tåg och ca 550 km till fots. Till fots, de har undersökt kvaliteten på mobila nätverk på mycket besökta innerstaden hotspots, inklusive flygplatser, järnvägsstationer och köpcentra. Sammantaget, de tillfrågade nätverket i 35 städer. Vi har valt rutten på ett sådant sätt att den täcker det dagliga livet för så många nätverks deltagare som möjligt. Men vi tar också hänsyn till zoner där mobilnäten inte ser så bra ut. Alla som någonsin har försökt att titta på ett YouTube-klipp i en is av vet det eller hur, tack vare denna vimla recension kan du spara hela 10 kr i rabatt med denna länk vimla rabattkod.