Vichy for din huds sundhed

Mange af os bruger en formue på forskellige typer af pleje produkter til huden. Nogle går efter dem som virker bedst eller er af en rigtig god kvalitet. Andre går efter ting som mærket, dufte eller hvordan produktet ser ud eller føles.

En del af os har dog indset af en del af vores naturlige sundhed og helse, også består i hvilke kemikalier vi udsætter vores hud for. Smøre vi os dagligt ind i rensecreme eller lotion som indeholder hormonforstyrrende stoffer, kan det være med til at påvirke vores generelle helbred. Heldigvis har vi her i Danmark en ret stram lovgivning, når det kommer til den slags. Men da producenterne konstant benytter sig af nye ingredienser, som vi endnu ikke har nok kendskab til. Så risikere også at udsætte kroppen for potentielt skadelige stoffer. Så går man blot lidt op i sundhed og hudpleje, så bør man bruge lidt tid på at sætte sig ind i hvad ens pleje og rense- produkter indeholder.

Dette er også en af de mange grund til at fler af os danskere går over til mærker som f.eks. V ichy, La Roche-Posay eller Decubal. Produkt som vi kender og stoler på er sunde for os. De fleste af os ved af der termalske kildevand fra Vichy skulle være rigtigt sundt for huden, og samtidigt skånsomt nok til at kunne bruges dagligt. At Decubal ofte bruges på plejehjem til folk med sensitiv eller sart hud, eller La Roche-Posay's luksus serien som både er utrolig effektiv men også meget skånsomt. Produkter som der er brugt millioner på at fremstille i samarbejde med hudlæger og dermatologer.

Læs mere om sundhed her på Yourhealth.dk - din info blog om sundhed, helse og livsstil - https://goo.gl/yaZ8yR

Personligt er jeg ret glad for Vichy produkterne. Ikke alene er det nogle rigtigt gode og effektive produkter, som er mærkbart bedre end mange af de billige. Jeg har heller ikke fundet nogle typer af skadelige ingredienser i de Vichy produkter jeg selv har testet. Decubal er lidt for discount til mig, og La Roche Posay siger mig heller ikke så meget. Derfor hælder jeg bestemt mest til Vichy plejeserien.

Er Vichy bedre end de billige plejeprodukter?

Det korte svar, hvis du spørger mig, er ja! Bruger jeg en standard creme fra føtex til 69 kroner i en måned, har det langt fra samme effekt på min hud, som hvis jeg f.eks. bruger Vichy Aqualia Thermal til 225,-. Så ja jeg betaler noget mere for mine pleje produkter, men så får jeg også mere kvalitet for pengene. Derudover ved jeg, at jeg ikke udsætter min hud for ekstra belastning eller skadelige stoffer.

Du kan læse meget mere om Vichy og deres produkter her på - https://goo.gl/wfSCPc

Sundhed og hudpleje hører sammen

Selvom du spiser rigtigt, og får en del motion, så er det ikke nogen garanti for en sund hud. Når man dyrker masser af motion, skal man ofte i bad. Det at bade flere gange om ugen, er ikke sundt for huden. Den bliver irriteret og udtørret, og alt efter hvilke typer af shampoo og sæbe man bruger, jo værre bliver dette. Her vil man med stor fordel kunne bruge f.eks. en Vichy Aqualia Thermal fugtighedscreme til at give huden ny fugt efter badet. En Decubal shampoo og sæbe under selv vasken for at minimere den irriterende effekt på huden. Gør man de ting, så er der en god chance for at man får en sund og flot hud. Disse medicare produkter er bedre for huden, men derfor er det stadig en god ide, lige at bade blot et par gange om ugen. Og hvis man er ude og løbe en tur, vent med at gå i bad til du ikke længere sveder, og snup derefter et hurtigt bad i ikke alt for varmt vand.

Dyrker man derimod ikke nogen motion eller spiser forkert, så går det også ud over ens hud. Her er det ikke altid nok blot at smøre nogle creme på, bruge en mild shampoo og sæbe. Så hvis man virkelig går op i at få sin hud flot og skinnede, så gå op i hvad du spiser, og sørg for også at komme ud og rører sig lidt.La Roche-Posay
Decubal
vichy

En lille Youtube video fra http://yourhealth.dk en side om medicare og sundhed. Til dig der overvejer at bruge et produkt som Vichy, Decubal eller La Roche Posay.

Som i kan se, så er der faktisk en hel del grunde til at bruge Vichy produkterne. Ikke kun fordi det giver en flot og sund hud, men også fordi det er et af de mest sikre hudprodukter du overhoved kan bruge.