Vibrátor minden hálószobába

Amiért nektek is kell egy vibrátor

Egy férfi számára az, hogy ő maga eljutott szex közben a csúcsra, nem túl nagy dicsőség. (Hiszen ha őszinték akarunk lenni, kis túlzással, de elmondhatjuk, hogy ehhez elég egy kis felcsigázás, majd egy 2-3 perces menet is.) Az viszont, ha sikerül partnerét eljuttatnia a csúcsra, na az már valami. Köztudott, hogy a nőknek a férfiakhoz képest jóval több idő kell, mire érdemben rá tudnak hangolódni a szexre. És ha ez megvan, még akkor sem garantált számukra az orgazmus. A nők nagy százaléka képtelen behatolás során elélvezni. Többségüknél egyedül a csikló izgatása képes akkora ingert kiváltani, ami aztán a csúcsra repíti őket. (Ráadásul erről a nők többsége még csak nem is tud, olyannyira nem ismerik saját testüket). Éppen ezért egy okos kis eszköz, egy huncut kis vibrátor nagy segítség lehet nem csak szóló használat során, hanem közvetlenül szex során is.

A vibrátorokról a legtöbben a felhelyezésükre, a hüvelybe történő ki-be helyezésükre asszociálnak, de egy jó vibrátor sokkal több lehetőséget rejt magában. A vibrátor rezgő, bizsergető funkciója a csiklóra helyezve utánozhatatlan élményt tud nyújtani a hölgyek számára. Olyannyira igaz ez, hogy mára már vannak olyan vibrátorok, amik nem csak a hüvely falát stimulálják, hanem van rajtuk egy apró kis kar, ami emellett bizsergeti a csiklót is. Ezeket a vibrátorokat szokás nyuszis vibrátoroknak is nevezni a kis karocska ugyanis úgy helyezkedik el rajta, mint egy aprócska nyuszifül.

Emellett van a vibrátoroknak egy másik fajtája, az úgynevezett ujjvibrátorok, melyek szintén a csikló izgatására lettek kifejlesztve. Ezeket a vibrátorokat rá lehet helyezni az ujjra, így a simogatásnak egy plusz rezgő hatást kölcsönöz. Ezek a vibrátorok nagyon aprók, így hüvelyi kényeztetésre nem is alkalmasak, csakis a klitorisz izgatására.

A vibrátorok hasznos eszközei lehetnek az előjátéknak. Ahhoz, hogy egy nő számára élvezetes legyen a szex, nélkülözhetetlen a megfelelő nedvesség biztosítása, ami a legideálisabban úgy érhető el, ha a hölgy kellő izgalomba jön szex előtt. A nedvességet persze lehet egyéb módokon (síkosítóval) is pótolni, de az nem lesz az igazi. Nem beszélve arról, hogy ha a hölgy élvezi a szexet, az a férfi számára is sokkal kielégítőbb lesz. Számára is sokkal könnyebb lesz a behatolás, nem beszélve arról, hogy milyen szuper izgató hatással lesz majd rá az élvezkedő partner látványa, rezzenései, hangjai.

A vibrátor emellett közvetlenül aktus során is hasznos szolgálatot tehet. Mint azt korábban már elítettem, a legtöbb hölgy számára nem elegendő a hüvelyi ingerlés az orgazmushoz, egy vibrátorral azonban hatékonyan rá lehet segíteni a dologra. Egy praktikus vibrátor segítségével a behatolás közben is lehet ingerelni a klitoriszt, melynek során akár többszörös orgazmus is elérhető egyetlen szeretkezés közben.

Egy férfi számára nincs nagyobb dicsőség mint az, hogy partnerét képes akár többszörös orgazmushoz is eljuttatni egyetlen alkalom alatt. Ezért ha még nem próbáltátok, mindenképp ajánlom, hogy próbáljátok ki a vibrátorok jótékony hatását. Ma már nagyon szolid darabok is vannak, vidám színekben. Válasszatok először kisebb darabot, így ha még nem használtátok, könnyebb lesz vele megbarátkozni. Viszont garantálom, hogy ha egyszer kipróbáljátok, hamar rájöttök, hogy mennyivel jobb lehet a szex egy praktikus szexuális segédeszköz bevetésével.

A vibrátorhoz válasszatok síkosítót is, hátha később kedvetek lesz más területeken is használni azt. ;)