Τα καλύτερα διακοσμητικά για το σπίτι από την εταιρεία velentzas

Η διακόσμηση του σπιτιού μας παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο για τη διάθεση μας και για την ποιότητα της ζωής μας γενικότερα. Όσο πιο «δικό μας» αισθανόμαστε έναν χώρο, τόσο πιο χαρούμενοι και άνετοι νιώθουμε μέσα σε αυτόν και τόσο πιο πολύ θέλουμε να επιστρέψουμε σε αυτόν. Το σπίτι μας με άλλα λόγια θα πρέπει να αντικατοπτρίζει το γούστο και την προσωπικότητα μας σε κάθε του γωνιά. Από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι θα πρέπει και η παραμικρή λεπτομέρεια να συνάδει με το στιλ μας και την προσωπική αισθητική μας.

Ταπετσαρίες, χαλιά και ιδέες ανακαίνισης

Οι άνθρωποι του Velentzas eshop το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά αυτό αφού η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον χώρο της διακόσμησης από το 1958. Αποστολή τους είναι να δημιουργήσουν έναν χώρο στον οποίο να μπορεί να βρει κανείς μια τεράστια ποικιλία από είδη διακόσμησης έτσι ώστε να μπορεί να επιλέξει αυτά που ταιριάζουν απόλυτα με το γούστο και την αισθητική του. Πιο αναλυτικά, τόσο στο Velentzas Home eshop όσο και στο φυσικό κατάστημα της επιχείρησης μπορεί να βρει κανείς τα παρακάτω:

Ταπετσαρίες

Οι ταπετσαρίες για τοίχους Velentzas έχουν κάνει πολύ δυναμικό comeback στην εσωτερική διακόσμηση τα τελευταία χρόνια και πλέον αποτελούν ένα από τα κυρίαρχα trends, αντικαθιστώντας το απλό βάψιμο των τοίχων. Οι άνθρωποι της Velentzas παρακολουθούν στενά όλα τα trends γι’ αυτό και φρόντισαν να διαθέσουν στο κοινό μία από τις μεγαλύτερες – αν όχι τη μεγαλύτερη – ποικιλίες ταπετσαρίας στην Ελλάδα. Θα βρείτε λοιπόν τόσο κλασικά όσο και μοντέρνα σχέδια, ταπετσαρίες που προσομοιάζουν σε υλικά (πέτρα, ξύλο κλπ) αλλά και υψηλής ανάλυσης και ποιότητας φωτοταπετσαρίες που απεικονίζουν πανέμορφα φυσικά αλλά και αστικά τοπία από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία ταπετσαριών ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά με σχέδια που απεικονίζουν χαρακτήρες και σκηνές από τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές!

Χαλιά

Ένα καλό χαλί δεν μας ζεσταίνει απλά το πάτωμα και το σπίτι τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα, αλλά ομορφαίνει το κάθε δωμάτιο και αποτελεί κύριο στοιχείο της διακόσμησης του. Το χαλί λοιπόν θα πρέπει πάντα να ταιριάζει με τα χρώματα και το στιλ που επικρατούν στο δωμάτιο στο οποίο τοποθετείται γι’ αυτό και στη Velentzas διαθέτουν μία τεράστια ποικιλία χαλιών. Δείτε περισσότερα χαλιά σε μεγάλη ποικιλία εδώ: http://www.velentzas.com.gr/xalia Από μονόχρωμα μέχρι πολύχρωμα και με σύνθετα σχέδια και από πολύ λεπτά μέχρι υψηλής ποιότητας χαλιά με μεγάλο πάχος, θα βρείτε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε και σας λείπει για να δέσει η διακόσμηση του σπιτιού σας. Οι μικροί μας φίλοι θα βρουν και αυτοί χαλιά με ευχάριστα χρώματα και με σχέδια που μπορεί να απεικονίζουν ακόμη και τους αγαπημένους τους ήρωες.

Μοκέτες

Οι μοκέτες μπορεί να έχουν συνδεθεί με την επαγγελματική χρήση αλλά πλέον χρησιμοποιούνται συχνά και στην οικιακή διακόσμηση. Στο Velentzas eshop θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών μοκέτας με διάφορα πάχη για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι, το γραφείο σας ή οποιονδήποτε άλλο επαγγελματικό χώρο.

� 2]�8

Κουρτίνες

Οι κουρτίνες είναι εξίσου σημαντικές με τα χαλιά και τις ταπετσαρίες για τη διαμόρφωση της ατμόσφαιρας ενός χώρου και την επιτυχημένη διακόσμηση του. Επιπλέον, θα πρέπει να μπορούν να κρατήσουν μακριά από τον χώρο τις ακτίνες και το φως του ήλιο και τα αδιάκριτα βλέμματα. Στο Velentzas eshop θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία από κουρτίνες είτε μονόχρωμες είτε με όμορφα σχέδια για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο κάθε δωμάτιο. Μπορείτε επίσης να βρείτε καιφωτοκουρτίνες οι οποίες απεικονίζουν τοπία από διάσημες πόλεις και άλλα μέρη του κόσμου για να ανοίξετε ένα παράθυρο στον κόσμο στο σαλόνι σας ή σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού σας.

Πέρα από αυτά τα είδη διακόσμησης στο Velentzas eshop θα βρείτε καιάλλα απαραίτητα είδη για το σπίτι όπως πατώματα – ξύλινα για οικιακούς χώρους και μεταλλικά για καταστήματα –, κουνουπιέρες και σήτες για να κρατάτε μακριά από το σπίτι σας μύγες, κουνούπια και άλλα ζωύφια τις μέρες και νύχτες του καλοκαιριού αλλά και ταπέτα με λογότυπα ή χωρίς ιδανικά για το «καλοσώρισμα» των πελατών σε καταστήματα κι επαγγελματικούς χώρους.

Το Velentzas eshop είναι απλά το site στο οποίο θα βρείτε ότι και να χρειαστείτε για το σπίτι σας.


Ταπετσαρίες για όλα τα δωμάτια