Aktiviteter & begivenheder

LAN-aften

Vrukken arrangerer af og til LAN-aften. Her giver vi børn og voksen mulighed for at spille sammen eller mod hinanden. En Lan-aften er en rigtig god måde at få børn til at være mere sociale sammen, mens de spille computer.

Overnatningen går i alt sin enkelthed ud på at mødes og spille så meget mod og med hinanden som vi kan. Der er kun enkelte faste programpunkter for overnatningen, resten er spil i hold og enkeltvis.

Du bestemmer selv hvad du vil spille, men undervejs vil der være konkurrencer og planlagte spil. Dem kan man deltage i som man selv ønsker det. Vil man være sikker på at have en computer at spille på igennem hele LAN-aftenen skal man tage sin egen med. Ellers vil de computer som er i afdelingen gå på skift mellem dem der ikke har nogen computer, her kan man kun spille de spil computeren har.


Kommende aktiviteter

Lalandia😄


🐳Den årlige Lalandia tur afvikles i år i weekenden fra den 25.09 til den 27.09. Prisen er KUN 700 kr. og alt dette du får pengene;


  • Leje af egen hytte

  • Mad

  • Bus som tager dig med tur/retur

  • Tourarmbånd til Lalandia

  • Fede oplevelser med dine venner


Hvis ikke du vil gå glip af dette, så skynd dig ned i klubben og meld dig til!!

TILMELDINGS FRIST DEN 01.09🤳🏽

Aktivitets kalenderen

Løbende udarbejder vi, sammen med de unge der kommer i klubben, en aktivitets kalender.😄

Her kan de unge få lov at have medbestemmelse i hvad der skal ske i DERES klub!

Nogle aktiviteter foregår i klubbens lokaler, hvor andre kan være ud af huset f.eks. biografture, skatehall, Lalandia, LAN-aften m.fl.


Hvad sker i Vrukken og hvornår

Hold dig altid opdateret med hvad der rører sig i din klub gennem vores aktivitets kalender.