Vein stopper:

Riješi se ružnih proširenih vena uz Vein Stopper zauvijek – BEZ bolnih operacija i opasnih lasera!

Piše: Martina Bilić


 • UPOZORENJE: Ne koristi laser dok ne pročitaš ovo!
 • Ružna istina o operacijama proširenih vena...
 • Vein Stopper: veliko otkriće koje prirodno uklanja vene?


Nemoj riskirati s tretmanima proširenih vena koji spaljuju tvoje vene. Niti s bolnim čupanjem vena koje ostavlja posljedice. Sada možeš koristiti isprobanu Vein Stopper kombinaciju prirodnih sastojaka koji nježno uklanjaju proširene vene.

Proširene i paučaste vene se mogu pojaviti u bilo kojem periodu života. Na razvoj ovog stanja utječe puno stajanja, hodanje na visokim potpeticama, trudnoća, debljina i slično. Smetnje mogu biti različite – od vrlo blagih do neizdrživih, ali sve one se postupno razvijaju.

Stoga, ako trenutno nemaš proširene vene ili su simptomi izrazito blagi - ne čekaj da se stanje pogorša.

Katarinina bolna priča o proširenim venama

Katarina se cijeli život sramila svojih gustih, izraženih vena na nogama. Kada bi išla na plažu, uvijek se trudila skriti svoje noge. Gadile su joj se njene noge, ali nije uspijevala naći lijek. Tako je provodila ljeto skrivajući noge i čekajući hladnije dane da skrije vene ispod traperica.

Katarinine noge 1. tjedan i 4. tjedan tretmana Vein Stopper kremom.

Osjećala se neugodno kada bi hodala u haljinama koje otkrivaju njene noge. Proširene vene su joj i otežavale dulje hodanje. Noge su joj oticale i užasno je boljele kada bi duže vremena provela na njima. Stoga nije mogla provoditi vrijeme u šetnji s djecom.

Sve što njena djeca pamte iz tog perioda su duboke čarape koje bi njihova mama stavljala prije spavanja. I modre izbočine na maminim nogama.

Danas se Katarina samo prisjeća problema s proširenim venama. Otkako koristi Vein Stopper ne krije noge, ne izbjegava šetnje i ne osjeća bol u nogama.

Vein Stopper - Dobra vijest za žene i muškarce s proširenim venama


Zahvaljujući Vein Stopper revolucionarnom otkriću znanstvenika proširene vene postaju prošlost. Možeš skakati, trčati, voziti bicikl, hodati – bez bolova, oticanja i drugih tegoba. Tvoje noge će biti glatke i lijepe. Moći ćeš ih ponosno pokazivati i nikada više ih nećeš morati skrivati. Najbolje od svega, potpuno ćeš se osloboditi bolova u nogama.

Tajna koja će ti to omogućiti je otkrivena. Otkrij moćnu, 100% prirodnu Vein Stopper kremu koja vraća život tvojim nogama. I jednom zauvijek zaboravi na bolne operacije i opasne laserske tretmane proširenih vena.

Vrhunski stručnjaci za njegu kože su napravili popis prirodnih sastojaka koji su dokazano učinkoviti protiv proširenih vena. Ova čuda prirode pomažu u borbi s umornim i otečenim nogama i poboljšavaju cirkulaciju i sva se nalaze u prirodnoj Vein Stopper kremi.


Problemi s postojećim tretmanima proširenih vena


Operacije, sklerozacija i laserski tretmani proširenih vena su nešto na što odmah trebaš zaboraviti. Pitaš se zašto?


Čupanje proširenih vena, odnosno operacija vena, je traumatična i bolna, baš kao što zvuči. Kirurg radi rez na preponi, gdje se nalazi ušće glavne površinske vene u duboku venu. Zatim odvaja venu od glavne vene i „čupa“ dio površinske vene od prepone do koljena. Na kraju, ostale vene se vade kukicama kroz otvore na koži. Posljedice: bol, nelagoda, modrice, krvni ugrušci, infekcije, rizik od anestezije.

Sklerozacija ne uklanja bol od proširenih vena. Jedino što rješava su paučaste vene – ljubičaste i crvene sitne vene vidljive ispod kože. Injekcijom se ubrizgavaju kemikalije koje izazivaju upalu i oštećuju vene i kapilare, pri čemu one nestaju. Nedostaci ove metode su što je potrebno više tretmana koji su neugodni i nepouzdani. U 93% slučajeva paučaste vene se vraćaju nakon nekog perioda. Također, ubrizgavaju se kemikalije u vene i moguće su alergijske reakcije.

Lasersko uklanjanje proširenih vena je manje invazivno, ali donosi određene rizike. Laserska svjetlost svojom energijom podiže temperaturu u veni na 120 °C. Na toj toplini proteini venskih zidova degeneriraju, uslijed čega se vena začepi. Visoka temperatura dovodi do ključanja krvi, termičkog oštećenja stijenke i zgušnjavanja kolagena s mogućnošću pucanja vena.


Vein Stopper – snažna kombinacija prirodnih sastojaka


Otkako je otkriveno koji prirodni sastojci uklanjaju proširene vene, sve više je preparata na njihovoj bazi i Vein Stopper je jedan od njih. Ono što je bitno je visoka kvaliteta i pravilan odnos sastojaka, što je moguće naći u Vein Stopper kremi.

Upravo zato, Vein Stopper krema dokazano ti može pomoći da:

   • Ukloniš proširene vene
   • Ukloniš sitne paučaste vene
   • Riješiš se bolova i nelagode u nogama
   • Ukloniš otok izazvan proširenim venama
   • Smanjiš osjećaj teških i umornih nogu
   • Poboljšaš cirkulaciju krvi
   • Imaš glatke i lijepe noge
   • Bez nuspojava i štetnih učinaka


Najbolje od svega je što ne moraš razmišljati o rizicima koje nose ostali tretmani proširenih vena. Vein Stopper krema je učinkovita, a pri tome i sigurna za korištenje. Bezbolna metoda uklanjanja proširenih vena zvana Vein Stopper samo danas ti je dostupna po 50% nižoj cijeni. I to nije ono najbolje od svega. Distributer ti garantira 100%-tno zadovoljstvo proizvodom. Ako u roku od 44 dana ne postigneš željene rezultate, možeš vratiti Vein Stopper kremu. Čak i prazno pakiranje! Dobit ćeš punu cijenu proizvoda natrag.

247 komentara

AnaKravic

Odlična krema. Ja sam koristila Vein Stopper nakon poroda i zaista nisam imala problema s proširenim venama, dok se moja sestra baš namučila nakon porođaja.

Mirjana

Odlična krema. Ja sam koristila Vein Stopper nakon poroda i zaista nisam imala problema s proširenim venama, dok se moja sestra baš namučila nakon porođaja.

Penny

Ja sam narucila Vein Stopper mojoj mami. Ona je imala jako velike probleme i bolove zbog prosirenih vena. Njoj je Vein Stopper krema pomogla. Ne znam kakvo je stanje kod vas, ali mislim da nemate sto izgubiti. U krajenjm slucaju imate garanciju 44 dana ako vam ne pomogne mozete vratiit. Al kazem vam, moja mama je prezadovoljna

Ivankovic

Ja dok nisam pročitao ovo bio sam siguran da su laseri dobro riješenje za proširene vene. sad sam zbunjen totalo.

GoricaP

ja sam iisla na laserski tretman i nikome ne bih preporucila! Kazu da je laksi od operacije ali meni je sevjedno bilo jako tesko podniejti i sto je najgore i dalje imam prosirene vene!

Tacha1607

Moje noge izgledaju kao da imam 60 godina, iako imam samo 32 :(((

Splichanka

Super je ova vein stopper kremica!!!

Maja Kt.

Mama moja koristi Vein Stopper kremu oko mjesec dana i super joj je pomogla do sada zbilja se i sama iznenadila.

Pročitaj mišljenja drugih korisnika:

Moj posao zahtijeva stalno hodanje. Nekada mi bolovi nisu dozvoljavali da radim. Bilo je strašno. Vene bi se, čini mi se, ocrtavale ispod hlača. Otkako koristim Vein Stopper ove tegobe su skoro potpuno nestale. Nevjerojatno!*

Stipe, 46, Čakovec

Iako sam mlada, vene na mojim nogama su jako izražene i plave. Vjerujem da mi je to od visokih potpetica, ali ne mogu ih prestati nositi. Zato koristim Vein Stopper redovito. Paučaste vene su manje izražene, a i manje brinem kakve će mi noge biti u kasnijoj dobi. :)*

Mateja, 27, Rovinj

Kada sam shvatila da neću morati na operaciju nije bilo sretnije osobe od mene. Moje tegobe s proširenim venama su se povukle. To je stvarno bilo čudo za mene, jer sam mislila da je operacija jedini izbor. Presretna sam i jako zahvalna na fantastičnoj Vein Stopper kremu.*

Marija, 54, Kutina

Jedna od posljedica trudnoće bile su i izražene vene. Nisu me toliko boljele koliko ih je bilo ružno vidjeti. Dok nisam počela koristiti Vein Stopper skrivala sam noge, sad ih ponosno pokazujem jer više nisu modre od vena.*

Ivana, 35, Samobor

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.