Veilig rijdenOns doel is om van u een verantwoordelijke chauffeur te maken.

Rijden kan zenuwslopend zijn. Met de beste rijlessen zorgen we ervoor dat u klaar bent. Wij hebben er altijd naar gestreefd om alle studenten de beste tools en instructies te bieden om veilige en gezagsgetrouwe chauffeurs te worden. studenten die afstuderen op onze school, maken van Nederland een betere en veiligere plek om te rijden.

Zorgzame en beleefde karakter van onze privé rij-instructeurs maken hun rijles een van de beste in de rijschool bedrijf. Onze rijlessen hebben alle componenten die u gebruikt tijdens het rijexamen en ook op dagelijkse basis. Onze rijles lesmethoden behoren tot de meest succesvolle rijschoolactiviteiten. Tijdens de praktische rijles krijgen de studentenchauffeurs van onze rijschool een gemakkelijke begeleiding van onze privé rijinstructeurs en kunnen ze deze met gemak en vertrouwen toepassen.

Ons doel is om onze rijschoolstudenten te laten slagen en tegelijkertijd het belang van veilig en defensief rijden te benadrukken. Studenten die afstuderen aan onze rijschool zijn bekwame, defensieve en zelfverzekerde chauffeurs die klaar staan ​​om elk type weg te berijden.

Nederlandse autotheorie studeren - Theorieboek Rijbewijs B.

Het nieuwste theorieboek, geschreven door theoretische professionals, inclusief gratis verzending. Dit is een ideaal boek om de autotheorie te bestuderen. Je kunt de autotheorie gemakkelijk leren aan je comfortabele stoel.

Het boek is geschreven volgens de meest recente CBR-richtlijnen. Gebruik dit boek om je voor te bereiden op het autotheorie-examen op het CBR. Het boek bevat alle hoofdstukken van de CBR, van A tot Z. In korte hoofdstukken geschreven, zodat u niet meteen lange stukjes tekst hoeft te lezen.

De theorie wordt u in een goed tempo en op een duidelijke manier gepresenteerd. Het boek bevat fragmenten, de fragmenten zijn een ideale samenvatting van de autotheorie en kunnen u helpen de laatste hand te leggen aan de voltooiing. Elk hoofdstuk eindigt met theorie-vragen die je helpen bij het leren van het materiaal.

De antwoorden op deze theorievragen zijn te vinden in de achterkant van het boek, samen met de definities. Het boek eindigt met de verkeersborden, die je handig kunt houden tijdens het lezen van de theorie om te gebruiken als naslagwerk.

Jarenlange ervaring.

TrafficBook.nl heeft jarenlange ervaring in theoriematerialen voor autorent, motor, bromfiets en vaarbewijs theorie. Veel studenten hebben hun examens met succes afgerond met de theorieboeken van TrafficBook.nl.

Het theorieboek voor auto van TrafficBook.nl is een 300 pagina's tellend boek, verdeeld over de CBR-categorieën. In elk hoofdstuk leert het autotheorieboek van TrafficBook.nl BV het actuele studiemateriaal van het CBR op een logische manier.

Door de speciale opzet en structuur van het boek, navigeert u met gemak door de autotheorie en leert u op een slimme manier. Het autotheorieboek biedt ook tips en trucs om het materiaal gemakkelijk te onthouden. Het autotheorieboek van TrafficBook.nl BV bestaat uit 25 hoofdstukken en behandelt alle onderwerpen zoals verkeerswetgeving, gevarenherkenning, prioriteit, verkeersborden en meer.

Onze verkeersleraren, die ook klassikale theorielessen aanbieden, houden het studiemateriaal in het boek voortdurend actueel.