Corresponder

Corresponder

Steeds vaker krijgen wij te horen dat als wij het niet eens zijn, dan moeten we maar een brief schrijven. Voor de meeste Nederlanders is dit een groot probleem, en word hierdoor inmiddels door verschillende instanties misbruik van gemaakt. Vooral ouderen, maar ook jongeren hebben hier veel moeite mee en kiezen deze vaker om zich bij neer te leggen indien er sprake is van onrecht.

Met dit programma moet het mogelijk worden om niet alleen een degelijke zakelijke brief te schrijven, maar ook deze door middel van een database beheerder te archiveren. Door Middel van geïntegreerde takenlijst, agenda, tijdlijn en balans, kan dit ook gebruikt worden b.v. saldo van een afbetaling bij te houden, of belastingdienst aanslagen te controleren.

Project

Het onderzoek is hiervoor nog niet op gang gekomen, maar is er wel inmiddels veel informatie beschikbaar. Zelf heb ik langdurig naar een dergelijke oplossing gezocht, en zelfs enkele eigen systeem geprobeerd te maken met verkrijgbare database programma's.

Dit heeft niet de gewenste resultaat opgeleverd, en willen wij hierdoor op dit gebied meer onderzoek gaan uitvoeren.


Info

Wij zoeken:

Bent u een bedrijf die die zich bezighoud met dit soort producten, neem dan contact met ons op.

Hier bieden wij graag onze medewerking aan om een pakket samen te stellen die minimaal voldoet aan de vraag die wij inmiddels in kaart hebben gebracht.


Phase

Onderzoek