Opleidingen, trainingen en cursussen

Van Empel Opleidingen en Training

VAKKENNIS, VERBETEREN EN TOETSEN

Wij beschikken over een gedreven groep bekwame vakspecialisten. Door middel van vakbekwaamheid, verbetertrajecten en de borging daarvan brengen wij u naar een hoger niveau. Onderstaand vindt u een opsomming van enkele van onze opleidingen, trainingen en cursussen.

Inspectie van stookinstallaties en brandstofleidingen en emissiemetingen zijn door de overheid verplicht. De technische regelgeving voor het uitvoeren van inspecties, onderhoud en emissiemetingen is ondergebracht in de certificatieregeling voor inspectie en onderhoud van technische installaties en wordt opgesteld en beheerd door de stichting SCIOS.

Van Empel Opleidingen en Training is erkend examenbureau in het kader van de SCIOS regelingen. We nemen examens en periodieke toetsen af voor de scopes 1 t/m 7.

Een medewerker die onder de certificatieregeling van SCIOS valt, moet een erkend diploma bezitten voor de betreffende scope.

Door het volgen van deze cursus kunt u worden aangewezen tot “Voldoend Onderricht Persoon”. U wordt zich bewust van de risico’s van elektrische gevaren en kunt daardoor uw werkzaamheden veilig uitvoeren. In het kader van de ARBO-wet en NEN3140 zult u, als niet-elektrotechnicus, de gevaren van elektriciteit moeten onderkennen. Na het volgen van deze cursus bent u zich bewust van de risico’s op elektrotechnisch gebied van uw werkzaamheden. U kunt hierdoor uw werkzaamheden op een veilige manier uitvoeren en kan formeel worden aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon.

Door het volgen van deze opleiding word u opgeleid tot “Inspecteur zonnepaneelinstallaties” voor de SCIOS scope 12. De opleiding voldoet uiteraard aan de laatste eisen van de SCIOS certificatieregeling en bereid u voor op een SCIOS erkend examen.

SCIOS scope 12 veel gestelde vragen

Onze specialisten krijgen regelmatig vragen over zonnestroominstallaties die vaker terugkomen. Wij staan u natuurlijk graag te woord, maar we zijn u ook graag een stapje voor – wat als het antwoord op uw vraag al terug te vinden is op onze website? Daarom vroegen wij onze expert Dré om de zes meest gestelde vragen omtrent SCIOS Scope 12 hieronder te beantwoorden.

Door het volgen van deze cursus of training kunt u worden aangewezen tot “Installatieverantwoordelijke” en/of “Werkverantwoordelijke”. Deze training is bedoelt voor technici die verantwoordelijk zijn voor de prestaties van elektrotechnische installaties in industriële omgevingen, utiliteitsgebouwen en andere laagspanningsnetten.

Na het volgen van deze workshop bent u op de hoogte van de elementaire regelgeving over de bedrijfsvoering van elektrische installaties. Deze cursus, workshop of opleiding is bedoeld voor technici, engineers, werkvoorbereiders, projectleiders en facility managers die over de regelgeving van de bedrijfsvoering van elektrische installaties kennis willen nemen.

Van Empel Opleidingen en Training

HOOFDKANTOOR
Elskensakker 10, 5571 SK Bergeijk

POSTADRES
Postbus 31, 5570 AA Bergeijk
T. +31 (0)88 17 00 190
E. info@vanempelopleidingen.com

TRAININGSCENTRUM WOERDEN
BEZOEK- EN POSTADRES
Korenmolenlaan 4, 3447 GG Woerden

Bronnen

Opleidingen
Van Empel Opleidingen & Trainingen Info