Partiolaisten vanhemmat

Liity partioon!

Tällä sivulla kerrotaan, miten partiolaisten vanhemmat voivat osallistua lippukunnan toimintaan. Jos haluat ilmoittaa lapsesi mukaan toimintaan, siirry tänne!

Mukaan toimintaan!

Myös partiolaisten vanhempia toivotaan mukaan toimintaan! Partiolaisten vanhemmat voivat joko tukea lippukunnan toimintaa VaVa Tuen kautta tai osallistua suoraan lippukunnan toimintaan:

VaVa Tuki

Vaaran Vaeltajien tuki ry on Vaaran Vaeltajien vanhempainyhdistys. Se tukee lippukunnan toimintaa mm. järjestämällä teatteri-iltoja ja hoitamalla kämppää. Suurin tukiyhdistyksen yksittäinen aikaansaannos on Vavakan rakentaminen, joka hoidettiin pääasiassa talkoovoimin vanhempien toimesta.

Lue lisää VaVa Tuen toiminnasta ja VaVa Tukeen liittymisestä täältä!

VaVan kannatusjäsenyys

Vanhemmat voivat liittyä myös suoraan VaVan kannatusjäseniksi - lue tarkemmin kannatujäsenyydestä täältä!

VaVan toimintaan osallistuminen

Partiolaisten vanhemmat voivat osallistua myös suoraan lippukunnan toimintaan ja liittyä lippukunnan jäseniksi. Vanhemmat voivat esimerkiksi johtaa sudenpentulaumaa, muonittaa retkeä tai toimia toiminnantarkastajina. Kerro meille, mitä haluaisit lippukunnassa tehdä!Toimintaan osallistuminen voi olla yhtä hyvin kertaluontoista, satunnaista tai viikottaista, riippuen siitä mitä haluaisit lippukunnassamme tehdä.

Jos haluat osallistua lippukunnan toimintaan tai liittyä jäseneksi, ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan Camilla Finneen (camilla.finne@partio.fi, 0503522472)

Vavakka

Tapahtumissa vierailu

Kaikkien partiolaisten vanhemmat voivat vierailla useissa lippukunnan tapahtumissa, kuten esimerkiksi syyskauden avauksessa, keväänpäätöksessä ja kesäleirillä. Näistä vierailumahdollisuuksista tiedotetaan aina kunkin tapahtuman yhteydessä.

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

Usein Kysytyistä Kysymyksistä löydät mm. partioon liittymisestä ja muusta partioon liittyvästä usein kysyttyjä kysymyksiä.

Nuotiopaikka