Kannatusjäsenyys

Haluatko tukea Vaaran Vaeltajien toimintaa, mutta et ehdi tai halua osallistua aktiivisesti partiotoimintaan? Ryhdy Vaaran Vaeltajien kannatusjäseneksi!

Vaaran Vaeltajien kannatusjäsenyys sopii erityisen hyvin partiolaisten vanhemmille ja entisille aktiivipartiolaisille, jotka haluavat tukea Vaaran Vaeltajien toimintaa, mutta eivät ole aktiivitoiminnassa mukana.

Vaaran Vaeltajien kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä kuka tahansa 23 vuotta täyttänyt henkilö.

Jäsenmaksu

Kannatusjäsenten vuosittainen jäsenmaksu on 30 euroa, joka maksetaan Vaaran Vaeltajille.

Kannatusjäsenet eivät siis maksa Suomen Partiolaisten eivätkä partiopiirin jäsenmaksua. Jos haluat myös Suomen Partiolaisten ja partiopiirin jäsenyyden, ryhdy kannatusjäsenyyden sijaan Vaaran Vaeltajien A-jäseneksi.

VaVan huivi

Miten liityn kannatusjäseneksi?

Täytä kannatusjäsenten liittymislomake ja palauta se jäsenvastaavallemme vava.jasenvastaava(a)gmail.com . Jos olet tällä hetkellä Vaaran Vaeltajien A-jäsen, voit vaihtaa jäsenlajisi kannatusjäseneksi täyttämällä tämän lomakkeen.

Hallitus päättää jäsenhakemusten hyväksymisestä.

Jukolan urhot

Miten kannatusjäsenyys eroaa Vaaran Vaeltajien A-jäsenyydestä?

Olennaisia eroja on muutama:

- Kannatusjäsenten jäsenmaksu on alhaisempi kuin A-jäsenten jäsenmaksu (vuonna 2018 kannatusjäsenten jäsenmaksu on 30 euroa ja A-jäsenten 61,50 euroa).

- Kannatusjäsenet maksavat jäsenmaksunsa Vaaran Vaeltajille, toisin kuin A-jäsenet, jotka maksavat ainoastaan Suomen Partiolaisten ja partiopiirin jäsenmaksun. Tällöin kannatusjäsenen jäsenmaksu tukee suoraan lippukunnan toimintaa, mutta kannatusjäsen ei saa kaikkia Suomen Partiolaisten etuja:- Kannatusjäsenet eivät saa Suomen Partiolaisten eivätkä partiopiirin jäsenetuja.

- Kannatusjäsenillä ei ole partiovakuutusta. Tämän vuoksi kaikkiin Suomen Partiolaisten, Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja Espoon Partiotuen tapahtumiin ei välttämättä voi osallistua tai osallistumismaksu voi olla korkeampi. Vaaran Vaeltajien tapahtumiin voi osallistua, mutta koska partiovakuutus ei ole voimassa, tapahtuu tämä omalla vastuulla.

- Kannatusjäsenillä on Vaaran Vaeltajien varsinaisissa kokouksissa puheoikeus, mutta ei äänioikeutta.

Miten voin vaihtaa jäsenlajini kannatusjäsenestä A-jäseneksi?

Täytä tämä lomake ja palauta se jäsenvastaavalle. Hallitus päättää jäsenlajin vaihdosta.

Anorakki