Vaaran Vaeltajat - Partiotoimintaa Espoon Lintuvaarassa ja Leppävaarassa

kuva Alex Inkiläinen

Vaaran Vaeltajat on 1957 perustettu toimelias ja aktiivinen lippukunta, jonka toimintaan on jokainen tervetullut! Lippukunnassa on tällä hetkellä noin 250 jäsentä, ja olemmekin yksi Espoon suurimmista lippukunnista.


Haluatko mukaan partioon?

Mukaan ovat tervetulleita 7-vuotiaasta ylöspäin lapset, nuoret ja aikuiset! Lippukunnassa aloitetaan myös kaudella 2023 perhepartiotoiminta.

Lue lisää littymisestä täältä

Vaaran Vaeltajien keväänpäätös järjestetään 28.5. sunnuntaina klo 12-14  heti riihityksen perään, lippukunnan kämpällä Vavakalla osoitteessa Suopursuntie 11. Keväänpäätöksen ohella pidetään partiokirppis, jonne kuka vaan voi tulla ostamaan ja myymään retkeily- ja partiotuotteita!

Lue lisää!

-----

28.4.2023 - Ilmoittaudu Super-Riihitykseen!

Vaaran Vaeltajien partiotaitokilpailu Super-Riihitys kilpaillaan 26.-28.5.2023 ja kilpailuun ilmoittaudutaan viimeistään 12.5.2023. Super-Riihitykseen osallistuvat kaikki VaVan seikkailijat ja tarpojat.

Lue lisää!

-----

31.3.2023 - Hehku-kesäleirin ilmoittautuminen on nyt auki!

Hehku-kesäleiri järjestetään Bengtsårin saarella Hangon edustalla 28.6.-2.7. koko lippukunnan voimin! Bengtsårin leirisaaren puitteissa päästään kokemaan saariston suvi ja kesäleirin temmellys erällisen ohjelman parissa. 

Partiotoiminnassa kesäleiri on aina vuoden päätapahtuma. Ilmoittaudu mukaan kesäleirille nyt! 

Lue lisää!

-----