Riksläger i Uppsala 18-20 november

Svenska Budo- och kampsportsförbundets Kendosektion i samarbete med Uppsala KFUM Kendo Hokushinkan inbjuder till nationellt träningsläger i kendo. Träningslägret vänder sig till alla med rustningsvana och har som målsättning att kunna erbjuda kendoutövare på alla nivåer meningsfull och utvecklande träning. Höstens läger kommer framförallt att rikta in sig på de som är instruktörer eller har ambition att bli instruktörer.

Lägret börjar på fredagen kl 19:00 och pågår till söndagen kl 12:00.

Medtag rustning, bokuto, anteckningsbok och penna!

Tränare

Mats Wahlqvist, renshi 7 dan, Bob Harris, 5 dan.

Schema

Fredag

19.00 - 21.00 Keiko

Lördag (Frukost serveras kl 08)

09.00 - 12.00 Keiko

12.30 - 14.00 Lunch

14.00 - 18.00 Keiko

Söndag (Frukost serveras kl 08)

09.00 - 12.00 Keiko

12.30 Lunch

Kostnad

Kostnad är 400 kr och då ingår frukost och lunch både lördag och söndag. Mat och boende ingår i lägeravgiften. Inga rabatter ges om man inte utnyttjar mat eller boende, eller inte kan närvara vid alla pass. Vi kan tyvärr inte återbetala outnyttjade lägeravgifter.

Betalas till bankgironummer 5694-8227 KFUM-KFUK Uppsala Kendo. Ange "Riksläger", samt namn och klubb för den ni betalar för.

Boende/mat

Boende erbjuds Uppsalakendoklubbs lokaler på gångavstånd från Fyrishov (vägbeskrivning nedan). Här finns ett litet pentry och tatamimattor att sova på (Budohuset, Svartbäcksgatan 86). Mat serveras i Fyrishovs restaurang. Ange allergier och särskilda önskemål beträffande mat i anmälan. Sayonarafest på lördagen på den lokala kinarestaurangen.

För frågor angående boende, mat och anmälan: Jimmy Cedervall, rikslager@uppsalakendo.se.

Anmälan

Sista anmälningsdag är 9 november. Anmälan anses formellt giltig efter inbetalning av deltagaravgiften 400 kr till bankgironummer 5694-8227 KFUM-KFUK Uppsala Kendo. Ange "Riksläger", samt namn och klubb för den ni betalar för. Anmälan är bindande.

Vägbeskrivning

Lägret kommer att hållas i Fyrishov (www.fyrishov.se), Uppsala. Det är cirka 2 km från järnvägsstationen till Fyrishov.

Från Uppsala Centralstation går följande bussar:

  • 1 (riktning Ärna) till hållplats Fyrishov
  • 42 (riktning Stenhagen) till hållplats Fyrishov

Det går även att ta buss till hållplats Svartbäcken vårdcentral och promenera 400 m. Dit går buss 110 (Storvreta), 111 (Bälinge) och 115 (Storvreta). Dessa bussar fortsätter till Budohuset, hållplats Sköldungagatan. Se Upplands lokaltrafik för tidtabeller.

Statstrafiken i Uppsala är kontantlös, biljett löses med SMS eller i automater på Centralstation.

Varmt välkomna till Uppsala!