Öppet hus 9/9 och terminsstart 12/9

Post date: Aug 15, 2012 7:38:32 PM

Söndag 9 september kl 13 är alla vuxna och barn välkomna till Öppet hus på Budohuset. Alla budoarter som ryms under vårt tak kommer då att visa upp sig, och det finns möjlighet att ställa frågor och pröva på lite. Förutom kendo finns aikido, iaido, kyokushin karate och naginata. Öppet hus är förstås gratis!

Onsdagen därefter, den 12 september kl 18, börjar vår nybörjarträning för vuxna, och fredag den 14 september kl 18 börjar träning för barn mellan 7 och 13 år, både nybörjare och veteraner. Nytt för i år är även ett ungdomspass för de mellan 14 och 18 år. Det första är fredag den 14 september kl 18:45 och även dit är nybörjare välkomna.

Träningen på onsdagar är mixad män och kvinnor, men vi har också ett pass för enbart tjejer dit nybörjare är välkomna. Det första för terminen är den 15 september (vi återkommer om tidpunkt).

Övriga träningstider är ännu inte fastställda, men kommer inom kort att återfinnas i kalendern. Förutom onsdagar kommer nybörjarträning för vuxna även hållas söndagar.

Men först: Öppet hus! Kom och titta!

Mer information om...

Öppet hus 2008