Vi inbjuder Mälardalen till juniortaikai 7 juni

Uppsala KFUM Kendo Hokushinkan inbjuder klubbarna i Mälardalen till

Hokushinkan Juniortaikai lördagen den 7 juni 2014

Tävlingen hålls i tre klasser:

- Shiai, 9-12 år

- Shiai, 13-16 år

- Men-kiri-kaeshi, 9-16 år

Inga gradkrav, men rustningsvana krävs för shiai. I men-kiri-kaeshi-klassen bedöms tekniken på de tävlandes men-kiri-kaeshi mot rustad, erfaren mottagare. Där krävs ingen rustningsvana. Tävlande kan endast anmäla sig till en klass.

Tid: Lördag 7 juni kl 10-14

Plats: Kobudodojon på Budohuset, Torbjörnstorg

Anmälan: Senast 3 juni. Anmälan för andra klubbar i regionen sker klubbvis av ansvarig tränare och skickas till tavling@uppsalakendo.se. Medlemmar i Hokushinkan anmäler sig enskilt till samma adress. Ange de tävlandes namn, ålder, grad och kontaktuppgift till målsman.

Domare: Tag chansen att öva på att vara domare i en avslappnad miljö! Du som är över 16 år och har 3 kyu eller mer är välkommen att döma. Två erfarna domare kommer hela tiden finnas på plan och hjälpa både tävlanden och mindre erfarna domare. Tävlande får ej döma. Vi bjuder föranmälda domare på lunch. Begränsat antal platser, så först till kvarn gäller.

Avgifter: Tävlingen är kostnadsfri. Medtag egen lunch (mataffär finns i byggnaden).

TÄVLINGSKORT

Samtliga tävlande i shiaiklassen måste visa upp giltigt tävlingskort på tävlingsdagen. Kortet kostar 300 kr, och ansökan om tävlingskort görs av målsman på Budo&Kampsportsförbundets hemsida: http://www.budokampsport.se/node/add/comp-card

Tänk på att ansöka så snart som möjligt! Handläggningstiden kan vara lång.

Kontakt: Alla frågor skickas till tavling@uppsalakendo.se

Välkomna till Uppsala KFUM Kendo Hokushinkan!

Juniortaikai 2013