Börja träna kendo

Nyfiken på kendo?

TV4-nyheterna har en blänkare om vår sport, där Jimmy Cedervall ger en kort introduktion och demonstration.

Öppet hus

Söndag 9 september kl 13 är alla vuxna och barn välkomna till Öppet hus på Budohuset. Alla budoarter som ryms under vårt tak kommer då att visa upp sig, och det finns möjlighet att ställa frågor och pröva på lite. Förutom kendo finns aikido, iaido, kyokushin karate och naginata. Öppet hus är förstås gratis!

Nybörjarintag

Onsdagen därefter, den 12 september kl 18, börjar vår nybörjarträning för vuxna, och fredag den 14 september kl 18 börjar träning för barn mellan 7 och 13 år, både nybörjare och veteraner. Nytt för i år är även ett ungdomspass för de mellan 14 och 18 år. Det första är fredag den 14 september kl 18:45 och även dit är nybörjare välkomna.

Träningen på onsdagar är mixad män och kvinnor, men vi har också ett pass för enbart tjejer dit nybörjare är välkomna. Det första för terminen är den 15 september.

Mer information

Vi hoppas att det mesta du vill veta går att hitta på den här sidan. Du är varmt välkommen att också maila dina frågor till oss på info@uppsalakendo.se. Om kendo för nybörjare, börja kanske med någon av följande sidor:

Varmt välkomma till Uppsala kendo Hokushinkan!