Umedev

din lokala IT-konferens i norrland

11 april 2019

UX

TEST

UTVECKLING

AGILE

After Conference på Cinco!

Anmälan

Vi samlas på Restaurang Cinco kl 17:30, äter en bit mat och dricker något gott efter konferensen. Cincos Sharemeny är förbeställd, den består av 3 rätter för 200 kronor och dryck köpes i baren.

Cinco - Renmarkstorget 5, 903 26 Umeå

Välkomna!

Anmälan har stängt!

Konferensen hålls den 11 april 2019 i Humanisthuset, Umeå universitet.

Deltagandet är kostnadsfritt!

Välkommen!

Call for Papers är stängd!

Vi tackar för alla bidrag. Programkommitten kommer nu att ta fram ett program utifrån dessa.

Detta är en konferens för oss - till oss själva, vi behöver lokala talare inom alla discipliner. Dela med dig av din framtidsspaning, ett misstag, en effektiv metod eller en cool teknik. Du kan välja upplägg mellan en 45 min föreläsning eller en 15 min blixtföreläsning.Syfte

En endags konferens för den norrländska IT-branschen. Här möts alla discipliner för att utbyta erfarenheter, nätverka och ta tillvara och utveckla vårt kunnande. Konferensen är kostnadsfri för deltagarna.

Har ni frågor eller input kontakta oss på info@umedev.org

Vi är glada att kunna erbjuda umedev kidz som går av stapeln kvällen innan konferensen. Tanken är att ge barn i åldrarna 10-15 verktyg för att bli aktiva producenter av den nya teknologin istället för passiva konsumenter.

De vuxna som följer med barnen till Umedev Kidz kommer i år att kunna lyssna på ett föredrag av Elza Dunkels som forskar om barn och internet vid Umeå universitet. Även det i HUMhuset och även det gratis! Välkomna!När, var, hur?

Konferensen startar den 11 april 2019 8:30 och avslutas vid 16:30

Vi håller till i Humanisthuset på campus, start i Hörsal E. Konferensen är kostnadsfri för deltagarna. Den kommer att innehålla upp till 3 spår och riktar sig till alla som arbetar inom IT-branschen: Projektledare, designer, testare, utvecklare, arkitekt m.fl.


Hur bidrar min organisation?

Företag i regionen bidrar gemensamt med tid och resurser för att genomföra denna konferens. I formuläret bredvid kan du skriva upp vad din organisation känner att ni kan bidra med!

Skicka in ditt bidrag redan nu, du når oss på info@umedev.org!


Umedev 2018

2018 års program och en lista med beskrivningar av alla bidrag
Sponsorer 2019

Tack alla sponsorer som hjälper oss att genomföra Umedev 2019!