Twents Moment staat voor jong, fris, ongedwongen en Twentse gezelligheid. Persoonlijke feestjes met iets extra's waarbij aan alles gedacht is. Geniet! Want, het leven is een feestje! 

Babyshower

Een babyshower is het uitgewezen moment om de 'mom to be' nog even in het zonnetje zetten. Samen herinneringen ophalen, lekker eten en drinken maar vooral met een hoog fun gehalte. Een leuke verrassing voor de aanstaande mama. Daarnaast is het natuurlijk een mooi excuus voor een extra feestje. Kun je daarbij wel wat extra hulp gebruiken? Ik help je graag bij de aankleding van de babyshower! 

Bruiloft

Weten jullie niet zo goed waar jullie moeten beginnen met het plannen van jullie bruiloft? Of komen jullie er simpelweg niet aan toe? Twents Moment helpt jullie graag om ervoor te zorgen dat jullie dag er één wordt om nooit te vergeten. Ook wanneer jullie wel zelf jullie trouwdag willen plannen maar wel wat hulp en tips kunnen gebruiken bij de styling kom ik graag langs om kennis te maken. Daarnaast zorg ik er als ceremoniemeester voor dat op jullie dag alles vlekkeloos verloopt en jullie alleen maar hoeven te genieten. Samen kijken we wat ik voor jullie kan betekenen en stel ik een op maat gemaakt plan voor jullie op. 

21 Dinner

Bij een 21 dinner ga je dineren in je ouderlijk huis met je beste vrienden en naaste familie.  Ben jij opzoek naar de perfecte tafelstyling en mooiste aankleding? Graag maken wij een offerte op maat voor jou feestje! 


Hi! ik ben lisanne

Ik kan er van genieten om belangrijke momenten voor iemand nog bijzonderder te maken. Ik hou er van om tot in de puntjes verzorgde feestjes te organiseren en stylen, maar altijd met een vleugje Twentse nuchterheid. 

Twents Moment staat voor jong, fris, ongedwongen en Twentse gezelligheid. Persoonlijke feestjes met iets extra's waarbij aan alles gedacht is. Geniet! Want, het leven is een feestje! 

FacebookInstagram