TVZ Pareltriathlon

De jaarlijkse trio-estafette, beter bekend als de Pareltriathlon, zal dit jaar worden georganiseerd op zondag 2 September.

De Pareltriathlon draait om gezelligheid en is zeer laag drempelig.

Graag willen we TVZ-leden vragen om zoveel mogelijk mee te doen in een Duo- of Trio team waarbij het team dan niet bestaat uit alleen tri-atleten. Dus nodig je neefje, nichtje, oom , tante, buurman, buurvrouw of collega uit mee te doen en zo eens kennis te maken met de triathlon sport en met TVZ.

Wil je wel meedoen maar is individuele deelname geen optie en lukt het niet om een team samen te stellen, stuur dan een mailtje naar wedstrijdcommissie@tvz-zeewolde.nl vermeld hierin je naam en welke "soort" teamgenoot je zoekt (zwemmer, fietser of loper), misschien dat wij je kunnen helpen aan de juiste teamgenoot.

De maximale capaciteit is 60 deelnemers cq teams. VOL=VOL

Wedstrijdinformatie

  • Zwemmen - ca. 500m (1 ronde)
  • Fietsen - ca. 22km (2 rondes)
  • Lopen - ca. 5km (3 rondes)

Klik hier voor de verschillende parcoursen.

Ophalen startnummers is vanaf 10.30 uur.

Om 10.45 is de briefing van ALLE deelnemers en om 11.00 zal het startschot klinken. Het maximaal aantal startbewijzen is begrensd op maximaal 60 stuks.

Deelname vanaf 16 jaar, ben je jonger dan is deelname mogelijk met toestemming van de organisatie. Meldt je dan even via wedstrijdcommissie@tvz-zeewolde.nl

De locatie is net als verleden jaar op de parkeerplaats bij camping de Parel aan de Groenewoudseweg 71, 3896 LS te Zeewolde.


Inschrijving

  • Deelname bij vooraanmelding is gratis voor TVZ-leden.
  • Niet-leden betalen 10,- euro bij individuele deelname en 7,50 euro per deelnemer bij deelname in een duo- of trio-teams.

Online inschrijven is niet meer mogelijk, wel bestaat de mogelijkheid om morgen ter plekke nog in te schrijven (25 startplaatsen zijn nog beschikbaar)


Prijsuitreiking

In tegenstelling tot alle eerdere edities van de Pareltriathlon hebben we dit jaar na afloop van de wedstrijd helaas geen afsluitende BBQ bij de Parel.

Wel zal er een gratis drankje voorzien zijn bij Camping de Parel voor alle deelnemers en hier zal ook de uitslag bekend worden gemaakt.

Omdat de Pareltriathlon een gezelligheidswedstrijd is zullen er geen prijzen zijn voor de nummers 1,2 of 3. Wel zullen er een paar er prijsjes worden verloot onder alle deelnemers.