TVZ Pareltriathlon

Wedstrijd

De Triathlon Vereniging Zeewolde, (TVZ), organiseert op zondag 1 september weer de jaarlijkse "familie" triathlon van Zeewolde.

Zowel de beginner als ervaren triatleet kunnen weer meedoen met de jaarlijkse traditie, de "TVZ Camping de Parel Triathlon" !

De Pareltriathlon draait om gezelligheid en is zeer laagdrempelig.

Niet alleen de individuele triatleet maar ook een samengesteld team bestaande uit 2 of 3 personen kunnen de strijd aangaan om zich dit jaar te kronen als "De Parel kampioen 2019" ! Voor de editie 2019 heeft de TVZ wedstrijdcommissie een leuke aanpassing in de wedstrijd opgenomen !

Dus nodig je neefje, nichtje, oom , tante, buurman, buurvrouw of collega uit mee te doen en zo eens kennis te maken met de triathlon sport en met de TVZ vereniging als je niet individueel wilt deelnemen.

Wil je wel meedoen maar is individuele deelname geen optie en lukt het niet om een team samen te stellen, stuur dan een mailtje naar wedstrijdcommissie@tvz-zeewolde.nl vermeld hierin je naam en welke "soort" teamgenoot je zoekt (zwemmer, fietser of loper), misschien dat wij je kunnen helpen aan de juiste teamgenoot.

De maximale capaciteit is 60 deelnemers cq teams. VOL=VOL

BBQ

Dit jaar zal er na de triathlon, bij voldoende belangstelling, weer een BBQ worden georganiseerd.

De kosten voor de BBQ bedragen € 12.50 p.p. (incl. 1 consumptie) en is voor zowel deelnemers als supporters. Bij de inschrijving voor de triathlon kan je opgeven met hoeveel personen je wilt deelnemen aan de BBQ.

Opgeven voor de BBQ kan tot en met dinsdag 20 augustus. Na deze datum is het ook niet meer mogelijk om af te melden voor de BBQ. Opgeven voor de BBQ betekend wel de verplichting om te komen.

Wedstrijdinformatie

  • Zwemmen - ca. 500m (1 ronde)
  • Fietsen - ca. 22km (2 rondes)
  • Lopen - ca. 5km (3 rondes)

Klik hier voor de verschillende parcoursen.

Ophalen startnummers is vanaf 10.30 uur.

Om 10.45 is de briefing van ALLE deelnemers en om 11.00 zal het startschot klinken. Het maximaal aantal startbewijzen is begrensd op 60 stuks.

Deelname vanaf 16 jaar, ben je jonger dan is deelname mogelijk met toestemming van de organisatie. Meldt je dan even via wedstrijdcommissie@tvz-zeewolde.nl

De locatie is net als verleden jaar op de parkeerplaats bij camping de Parel aan de Groenewoudseweg 71, 3896 LS te Zeewolde.


Inschrijving

  • Deelname triathlon wedstrijd bij vooraanmelding is gratis voor TVZ-leden.
  • Niet-leden betalen 10,- euro bij individuele deelname en 7,50 euro per deelnemer bij deelname in een duo- of trio-teams.
  • Kosten voor deelname BBQ € 12.50 p.p. incl. 1 consumptie

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking zal plaatsvinden bij Camping de Parel tijdens de BBQ. Deelnemers kunnen tegen inlevering van hun startnummer een gratis drankje afhalen in de kantine van Camping de Parel.