Segueixen les Tótum Sessions 2022!

Un cop acabat el festival, segueixen les tótum sessions amb bandes de luxe com Franc Albir

Calàbria 66, Barcelona
11 de Juny 2022, 19h
No socis: 6€, socis: 3€

Galeria i crònica 2022

Tótum Revolútum Fest 2022

GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA ASSISTÈNCIA! TORNEM AVIAT AMB NOVES PROPOSTES!
Mentrestant,
UNEIX-TE AL GRUP "AMICS DEL TÓTUM" PER SER EL PRIMER A CONÈIXER LES PROPERES EDICIONS

Tótum Revolútum és fidel als seus orígens. Va néixer de la voluntat per part de seguidors de la música en directe de cara a trobar punts de connexió que afavoreixin el coneixement de noves bandes i poder crear esdeveniments relacionats en l'àmbit de la cultura i més concretament de la música.

Tótum Revolútum, organitzadors del festival amb el mateix nom, que compta ja amb 7 edicions d'història, emprèn una nova croada a favor de la música de qualitat en directe, organitzant de nou un festival musical acompanyat per un cicle de concerts (Tótum Sessions) que es celebraran a l’Auditori Calàbria 66 de Barcelona. Assumeix doncs el timó d’aquesta iniciativa, enfocada a la divulgació i promoció d'estils com ara el Rock Progressiu, el Post Rock, el Jazz i tota la música oberta i de qualitat en general. Dit això, Tótum Revolútum no s'autoimposa filtres a l'hora d'adoptar estils, tot i que es fomenta sempre l'escolta i seguiment de bandes amb música original i pròpia.

Recuperant-nos de la pandèmia i amb ganes de recuperar també l'esperit d'anteriors edicions, aquest any 2022 torna l'esperat Tótum Revolútum Fest amb un cap de setmana farcit de bones propostes. El passat 9 d'Abril del 2022, Calàbria 66 va tornar a ser un cop més l'escenari d'una trobada dels amants de la bona música, comptant amb la presència de bandes experimentades com Dry River i Exxasens.

Cartell

Tilde - 12 Febrer (Tótum Sessions)

Exxasens - 9 Abril (Festival)

Dry River - 9 Abril (Festival)

Franc Albir - 11 Juny (Sessions)

El recinte

L'espai Calàbria 66 a Barcelona segueix fent-se un lloc preferent entre els amants del progressiu i el jazz. L'espai ofereix dos ambients diferenciats, idonis per la celebració del festival. Per un costat, l'Auditori compta amb aforament per 180 persones i amb l'equipament necessari per aguantar l'alta exigència de les bandes i l'espectador expert. Per l'altre costat, l'espai veïnal amb aforament per 100 persones s'engalana amb bar, botigues de merchandising i un escenari perfecte per actuacions acústiques. Tot això seguint les mesures sanitàries imposades per la situació que hem viscut relativa a la COVID-19.

Uneix-te!

L'Associació proporciona descomptes en entrades de concerts organitzats pel Tótum i en entrades de promotores amb conveni, trobades i sortides, assistència a les Tótum Experience 5.1, divulgació de música pròpia en el cas dels músics, debats, etc... T'interessa? Omple el formulari i et contactarem.