The Sound of Christmas

Welkom

The Sound of Christmas Spijkenisse is een organisatie die als doelstelling heeft het organiseren van een laagdrempelige, zeer toegankelijke kerstzang voor iedereen die met Kerst de behoefte voelt om te zingen van en luisteren naar bekende (en minder bekende) kerstliederen en zo de boodschap van de geboorte van Jezus Christus mee te krijgen en hopelijk zelfs te ervaren. Ook moet de kerstzang toegankelijk zijn voor mensen die ‘alleen’ maar op zoek zijn naar een beetje warmte.

Elk jaar zijn er één of twee muzikale gasten die voor de muzikale invulling zorgen. Daarnaast is er een spreker die de bezoeker op eigentijdse en verrassende wijze meeneemt door het, voor de meeste mensen, zo bekende Kerstverhaal. Tenslotte wordt de bezoeker ook zelf uitgenodigd om mee te zingen.

De kerstzang vindt in principe elk jaar plaats in het weekend voor Kerst en duurt maximaal 1½ uur.


The Sound of Christmas omarmt OMARM

St. Vrede voor de Stad startte dit jaar samen met de partner LINQ Media het project OMARM, het vervolg van de Glazen Stal 2017.

OMARM staat los van het Glazen Huis van 3FM en richt zich op verzoek van velen op lokale armoede. OMARM draait 'om de armen' en zet Nissewaard aan om hen te 'omarmen'. Er is gekozen voor de gezinnen van de Voedselbank, met bijzondere aandacht voor de kinderen in armoede.

Inmiddels hebben BIZ Stadscentrum, Rotary Spijkenisse, Move On Communicatie en diverse anderen deze actie omarmd.

De actie bestaat uit een tas met cadeaubonnen voor de kerstvakantie, geldinzameling en een oproep om uw kerstpakketten te doneren.

Hopelijk wilt u deze actie ook omarmen. Hoe u dat kunt doen en voor meer informatie zie www.omarm.nl, Facebook en lokale media.

The Sound of Christmas is een non-profit organisatie zonder vaste bron van inkomsten. De Kerstzang wordt georganiseerd m.b.v. geld van sponsoren. Daarnaast wordt na de Kerstzang gecollecteerd waarbij de opbrengst gebruikt wordt voor bestrijding van de gemaakte kosten.

Draagt u The Sound of Christmas een warm hart toe en wilt u ons sponsoren? Neem dan contact met ons op via mail. Vermeld hierin in ieder geval uw naam, evt. naam van het sponsorende bedrijf en contactgegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alvast hartelijk dank.