TSAU:n pentu- ja alkeiskurssit

TSAU järjestää säännöllisesti pentu- ja alkeiskursseja aloitteleville koirakoille. Kurssien tavoitteena on opastaa harrastajat lajin pariin oikein ja turvallisesti. Myös junioriohjaajat on huomioitu järjestämällä pelkästään junnuohjaajista koostuvia kursseja.

Ilmoittautuminen

Kursseille voit ilmoittautua Yhteystiedot ja ilmoittautuminen -välilehdeltä löytyvällä lomakkeella. Kunkin kurssin ilmoittautumisen päätyttyä alkeiskurssivastaavat ottavat yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin. Ellei haluamaasi kurssia ole juuri ilmoittautumishetkellä tarjolla, voit jäädä jonottamaan paikkaa tietylle kurssille ottamalla yhteyttä alkeiskurssivastaaviin (alkeiskurssit@tsau.info).

Pentukurssit

Pentukurssi sopii pikkupennuillekin, kunhan rokotukset ovat voimassa. Kurssilla harjoitellaan koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä sekä käydään läpi lajinomaisia alkeisharjoituksia ja työkaluja pennun kanssa harjoitteluun sen kehityksen mukaisesti.

Seuraavat pentukurssit:

  • Marraskuussa. Lisätietoja tulossa.
  • Tammikuussa 2018, perjantaisin klo 18:30-20:00, kouluttaja Marika Tiittanen. Lisätietoja tulossa.

Pentujatkokurssi sopii nuorille koirille, joilla yhteistyö ohjaajan kanssa on jo hallussa ja lajin alkeisharjoittelua on tehty jo jonkin verran. Kurssilla tutustutaan syvemmin lajinomaisiin harjoituksiin koiran kehitysvaihe huomioiden. Hyvä kurssi esimerkiksi pentukurssin käyneille ennen vakioryhmään siirtymistä.

Seuraavat pentujatkokurssit:

  • 10.11. - 15.12., perjantaisin klo 18:30-20:00, teoria su 5.11. klo 17:00, kouluttaja Marika Tiittanen, ilmoittautuminen 2.10. mennessä.
  • Tammikuussa 2018, perjantaisin klo 18:30-20:00, kouluttaja Marika Tiittanen. Lisätietoja tulossa.

Alkeiskurssit

Alkeiskurssi sopii nuorille ja aikuisille koirille, joille laji on uusi, mutta yhteistyö ohjaajan kanssa toimii. Kurssilla harjoitellaan agilityn alkeita.

Alkeiskurssille valitaan koirakot ilmoittautumisjärjestyksen lisäksi yhteistyötestin perusteella. Yhteistyötestissä arvioidaan koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä, koiran hallittavuutta ja kontaktia ohjaajaan sekä ohjaajan kykyä motivoida koiraa. Yhteistyötestin vetäjä opastaa koirakkoa koko testin ajan eikä tilannetta tarvitse jännittää millään tavalla.

Seuraavat alkeiskurssit:

  • Suunnitteilla helmikuulle 2018. Lisätietoja tulossa.

Alkeisjatkokurssi sopii koirakoille, joilla yhteistyö toimii ja lajin alkeet ovat hallussa, mutta tarvitaan vielä lisää harjoitusta ennen vakioryhmään siirtymistä. Alle 18-vuotiaille ohjaajille järjestetään erikseen “junnualkeiskurssi”.

Seuraavat alkeisjatkokurssit:

  • 2.11./16.11./30.11./14.12./11.1./25.1. junnut, torstaisin 18:30-20:00, kouluttaja Eva Kajander, ilmoittautuminen 15.10. mennessä.

Hinnat

Kurssit sisältävät teoriakerran sekä kuusi harjoittelukertaa. Yksittäisen kurssin hinta on 100 € (TSAU:n jäsenille 70 €). Kurssin hinta sisältää TSAU:n jäsenmaksun eikä liittymismaksua veloiteta kurssin kautta jäseniksi tulevilta. Kurssien aikana koirakoilla on mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun Royal Canin Areenalla kurssikertojen välillä lunastamalla oma avain (10 €).

Liittyessäsi TSAU:hun hyväksyt myös seuran jäsenten talkoovaatimukset.

Rokotukset

Kursseille hakevilla koirilla on oltava rokotukset kunnossa - kts https://www.evira.fi/elaimet/elainten-terveys-ja-elaintaudit/rokoteneuvonta/elainlajikohtaiset-rokotteet/koirarokotteet/ lisätietoa rokotteista tai kysy käyttämältäsi klinikalta.