Inscripcions

Inscripcions.

Les inscripcions i el pagament es faran telemàticament pel sistema TPV, a través de la plataforma de la FCOC, Federació de Curses d’Orientació de Catalunya. Inscripcions en línia al web:

http://inscripcions.orientacio.cat:8000/#/form/races


El termini d’inscripcions finalitzarà el divendres 28 de setembre del 2018. Després d’aquesta data només s’acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa al Centre de Competició, amb pagament en efectiu i subjectes a disponibilitat de mapes.

No s’acceptaran inscripcions per correu electrònic.

L'import de la inscripció s'aplica en funció de la categoria a la qual es participa, en cap cas s'aplica en funció de l'edat del participant.

Com que tot participant ha d'estar cobert per una assegurança d'accidents, d'entrada no cal que et preocupis per aquest tema, ja que està inclosa dins del preu de la inscripció.


Dte. FCOC: En el cas de que el participant disposi d'un carnet FCOC s'aplicarà un descompte en l'import de la inscripció. Les llicències FEDO i carnets federatius d'orientació d'altres comunitats s'equipararan a un carnet FCOC i se'ls hi aplicarà el mateix descompte.


Dte. 1rTRAM: Tothom que s'inscrigui fins divendres 28/09/2018 23:59 se li aplicarà un descompte de 5,00 € al preu de la inscripció.

Si no es disposa de pinça SportIdent, caldrà llogar-ne una.

Tothom té un circuit a la seva mida: hi trobaràs circuits de diferents nivells, des dels més senzills d'iniciació per als petits (circuit GROC) o els adults (circuit TARONJA) que comencen, per als ja més iniciats (circuit VERMELL), fins als circuits més complicats per als experts.


Si després de llegir-ho tot, encara no tens clara alguna cosa sobre les inscripcions, no dubtis en enviar-nos un correu a senglaro@gmail.com