Cronometratge

Cronometratge

Les curses es desenvoluparan amb el marcatge de controls o fites Sportident. Els corredors que no en tinguin l’hauran de llogar. Serà gratuït per a les categories d’encintat i iniciació, però deixant una fiança de 50 euros o deixant el DNI. Per a les categories oficials, el preu del lloguer serà de 5 euros.

L’us del xip Sportident és obligari. Es podrà utilitzar el xip tipus SI-Air tan a la cursa esprint del dissabte com a la cursa de llarga distància del diumenge.

Les persones competidores no podran accedir més enllà de la zona de sortida acompanyades d'animals (article 20.6 del Reglament per a competicions oficials a peu de la FCOC).

SORTIDES

A la zona de sortides es procedirà segons el següent sistema. L’esportista:

·Minut -3: netejarà la seva tarja electrònica.

·Minut -2: podrà recollir la descripció de controls i comprovar la tarja electrònica.

·Minut -1: se situarà davant la caixa dels mapes del seu circuit, esperant que soni el rellotge de sortida, podrà recollir el seu mapa i sortir.

Sortides amb retard

En el cas que un corredor/a arribi tard a la sortida, haurà de comunicar-ho al cap de sortides i seguir les seves indicacions per a que pugui sortir a cursa el més aviat possible. Zona d’aparcaments No es realitzarà cap canvi en les hores de sortida.

El corredor és el responsable de mirar que el mapa correspon a la seva categoria i circuit, així com la descripció de controls.

Es recorda que els circuits Taronja i Groc tenen sortida amb fita START. Els participants d'aquestes categories de promoció aniran sortint esglaonadament a partir de les 11:00 el dissabte i a les 10:00 el diumenge. Es demana respectar al màxim l'hora assignada per tal d'evitar aglomeracions a la zona de sortides.

ARRIBADES

Tant l’arribada del dissabte com la del diumenge estaran ubicades a prop del centre de competició.

En el cas d’abandonament, cal passar obligatòriament per la taula de descàrrega d’SportIdent.

A les dues curses, hi haurà avituallament líquid i sòlid a la zona d’arribada.


Els mapes NO es recolliran al final de la cursa, cada corredor/a serà responsable de l’ús que en pugui fer, es confia en el FAIR PLAY dels participants.