Si t’inscrius a les eliminatòries del Combat del Rei/Reina de les Nyacres, acceptes les següents bases:

(Cliqueu aquí per descarregar-les en PDF)


Participació:

Per participar al Combat cal inscriure’s i passar les eliminatòries prèvies. La inscripció a les eliminatòries implica el compromís a participar al Combat en cas de ser seleccionat pel Jurat.

Qui guanyi el Combat serà coronat Rei o Reina de les Nyacres i es compromet a participar a la propera convocatòria del Combat. Cada any, el Rei o Reina de les Nyacres de l’edició anterior participa directament al Combat sense passar per a les eliminatòries.

Funcionament:

El Combat Rei o Reina de les Nyacres s’organitza en dues fases: les eliminatòries i el Combat propi. Les eliminatòries estant obertes a tothom i un jurat selecciona 7 dels participants per a passar a la fase del Combat. El rei o la reina de les Nyacres de l’edició anterior participa directament al Combat per defensar la corona.

En les eliminatòries els/les participants glosaran a partir de les proves proposades per la ponicana i seran valorades pel Jurat.

El Combat s’estructura en 3 fases: en la primera hi participen els 7 glosador/res seleccionats pel Jurat en les eliminatòries i el/la Rei/Reina vigent. Passaran 4 glosador/res a la segona fase i 2 a la fase final. 

En el transcurs del Combat, la ponicana proposarà proves i temes per glosar en qualsevol tonada coneguda (o desconeguda) als Països Catalans.

En qualsevol moment de les eliminatòries i/o del Combat, el jurat pot demanar proves addicionals en cas d’empat en la puntuació.


Criteris de valoració:

De cada prova es valora la idea/enginy, la correcció formal, el cant i la posada en escena. En general es valora complir amb tots els requeriments de la prova proposada.


Motius de penalització:

L’organització i el jurat es reserven el dret de penalitzar i fins i tot de desqualificar qualsevol participant que:


Salut i glosa!