Az elmúlt több mint 30 év alatt a vendéglátás és gasztronómia területén megszerzett tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy rendezvényére meghívott vendégeinek különleges minőségű ételekben és kiszolgálásban lesz része.

Válassza a Trattoria Benann catering szolgáltatását és velünk egy felejthetetlen rendezvény nyugodt házigazdája lesz.

Cégünk az Ön által megjelölt helyszínen áll rendelkezésére. Cégünk nem ismeri a lehetetlent, ezért minden általános és egyéni elképzelést megvalósítunk, legyen szó egy fogadásról ültetett vagy álló formában.

Számunkra a minőség és a mennyiség is fontos szempont, ezért a rendezvény típusától függetlenül minden catering megrendelés esetén friss és egészséges alapanyagok felhasználásával teljesítjük megrendelőink igényeit.

Céges rendezvények

A céges rendezvényekre az arculathoz, hangulathoz, üzenethez kapcsolódóan állítunk össze személyre szabott ajánlatot Önnek, a tökéletes egyediség érdekében.

Magán rendezvények

Legyen szó egy kisebb létszámú családi eseményről vagy esküvőről, a vendéglátás meghatározó emlék marad minden meghívott vendégben. Csapatunk szaktudásával, tapasztalatával gondoskodik arról, hogy az Ön elképzelése megvalósuljon!

Catering szolgáltatásaink

  • hideg, meleg büfészolgáltatás
  • rendezvényétkeztetés (50 főig)
  • svédasztalos vendéglátás
  • szendvicsmegrendelés
  • hidegtálrendelés


Szívélyes üdvözlettel:

Helmeczi Tibor
tulajdonos / chef

Hidegtál ajánlataink

HIDEGTÁL SZENDVICS LISTA.docx
Catering
Benann Catering