PÁLYÁK

MÁV 70-es vonal (beta v0.6)

(Štúrovo) - Szob - Vác - (Budapest)

Az első reális magyar pálya, mely Vác és Szob között játszható. A vonal Verőcéig teljes részletességgel elkészült, Verőce és Szob között nem. A helyes működéshez letöltés után olvasd el a telepítési útmutatót!
The first realistic Hungarian route, which can be played between Vác and Szob. The route to Verőcé is completed in full detail (is empty between Vác and Budapest). Read the installation guide!

ZSELIC 54

Kaposvár - Szigetvár

A Kaposvár–Szigetvár vasútvonal talán az egyik legtöbbet és legtöbbször bezárásra ítélt mellékvonal. Végül 1976-ig „bírta”. Most felújítom és a teljes vonal játszható lesz!
The Kaposvár–Szigetvár railway line is perhaps one of the most frequent and most often closed side lines. Closed in 1976. Now I'm renovating and the whole line will be playable!

S.P.Y. 332 (v1.0)

Pálháza - Rostalló (Zemplén)

A MÁV 332-es Pálházi Állami Erdei Vasútvonalát próbáltam újraépíteni, egy felújított nyomvonalat követve.A keskeny nyomtávú hangulatos vasútvonal 9 km hosszú. Letöltés után olvasd el a telepítési útmutatót!
I rebuilt the MÁV 332 Pálházi State Forest Railway, preparing a renovated trail. The narrow gauge railway is 9 km long. Read the installation guide!

MÁV 20-as vonal (v0.26)

Székesfehérvár - Szombathely

A Bakonyt hosszában átszelő egyvágányú, villamosított vasútvonal. A reális pálya Székesfehérvár és Ajka között a felsővezetékkel együtt elkészült, de építése jelenleg szünetel.
The one-track, electrified railway line in the Bakony Mountains. The overhead line was completed between Székesfehérvár and Ajka, but its construction is currently suspended.

S.P.Y. 840 (v0.35)

Kisterenye – Kál-Kápolna

A 2007-ben bezárt MÁV 84-es számú 55 km hosszú vasútvonalat újragondolva vágtam bele az építésbe. Az új fővonal már két vágányból áll, felsővezetékkel kiegészítve. A pálya építése jelenleg szünetel.
This railway line 84 was closed down in 2007, which is 55 km long. The new main line already consists of two tracks, topped with an overhead line. The route construction is currently paused.

És egy kis érdekesség:

  • A Railworks felfedezését követő hónapokban kezdtem el ismerkedni az Editorral és benne a pályaépítés fortélyaival. 2015 őszén építettem ezt a keskeny nyomtávú pályát, ami életem első útvonala volt. Ma már csak ez a videó maradt belőle: SPY 22 Route