The School

in samenwerking met the school & tajine

Tijdens het slotfestival van The School worden vele projecten getoond, her en der in de stad (Stadsmus en Bibliotheek) maar ook in de stationsbuurt. Verschillende installaties zullen de parkeerzones overnemen en daarmee het ritme van de straat en de passant vertragen. Bampslaan en Stationsplein hebben immers nood aan culturele en creatieve verrijking.

Op 3 mei start het slotfestival tijdens Kunstennacht, waarbij de straat wordt beschilderd en er wederom een BusBaanBeat aan muziek wordt gepleegd: een performance op straat!

Vrijdag 4 en zaterdag 5 mei is er het echte tonen en duiden van alle multidisciplinaire eindwerken van de vormgevers van The School, een open huis lokt je naar binnen via het welbekende Tajine. De stad is gedurende 7 maanden onderzocht en de reacties van de internationale vormgevers van The School komen tot een eind.

Zondag 6 mei is er het Stråtfëst, editie 3 viert de Ståtiønsbürt en alles dat creativiteit, multicultureel en positiviteit uitstraalt. Een feest op straat, met een deelmarkt, een 100-culturenstraat, podium voor performances, een heus mini-WK tornooi en eindeloos veel meer voor jong en oud. Laat je auto thuis want niets dan voetwerk en fietsplezier op een autoloze zondag in de stationsbuurt!

meer info vind je via theschoolhasselt.eu en www.fb.com/theschoolhasselt

Donderdag 3 mei • 12u-23u • The School; Stationsplein 7

Vrijdag 4 mei + Zaterdag 5 mei • 12u-17u • The School; Stationsplein 7

Zondag 6 mei • 11u-23u • The School; Stationsplein 7