Tien - Het Nieuwstedelijk

In samenwerking met Het Nieuwstedelijk

Tien

In de slipstream van hun muzikale theatervoorstelling EEN ONTGOOCHELING maakt Het nieuwstedelijk het luisterproject TIEN.

Theatermakers Christophe Aussems en Els Theunis spraken tien jongeren uit Hasselt, op één van de belangrijkste kantelmomenten in hun leven: het einde van de middelbare school. Voor hen ligt de toekomst. Keuzes dringen zich op. Werken of studeren? Verwachtingen, dromen en ontgoochelingen worden in kaart gebracht. TIEN intieme en eerlijke portretten om te beluisteren, op locatie tijdens Tournée Locale of – als podcast – waar je wil.

Kom luisteren!

Zaterdag 21 april tot zaterdag 5 mei • dinsdag tot zondag van 14u tot 18u • Boekbar - Hostel H - Spoorwegstraat 80 • Gratis

Of luister via: www.nieuwstedelijk.be/tien

Extra: Theatervoorstelling

Een ontgoocheling

Muzikaal theater over dromen en ontgoochelingen, naar een novelle van Willem Elsschot.

Kareltje De Keizer heeft een groot hoofd. Daardoor denken nogal wat mensen dat hij slim is. Niet in het minst zijn vader. Hij stuurt zijn zoon naar het atheneum om Latijn te leren en advocaat te worden. Maar Kareltje blijft jaar na jaar zitten en verzwijgt het thuis.

In het kader van EEN ONTGOOCHELING maakt Het nieuwstedelijk ook TIEN: een luisterproject, op basis van interviews met jongeren uit Hasselt en Genk, op een kantelmoment in hun leven.

Kom kijken!

Woensdag 25 april • 20u15 • De nieuwe zaal - Maastrichterstraat 96

Tickets: www.denieuwezaal.be