Tots junts avancem

Candidatura a la junta del BUC a les eleccions de 2017

Benvingut a la pàgina de la candidatura "Tots junts avancem". Aquí trobaràs tota la informació de la nostra proposta per al Club de Rugby BUC durant els propers anys.

¿Perquè ens presentem?

Volem que el BUC sigui un club i una escola de rugby de referència a Barcelona, Catalunya i Espanya, sense perdre l'esperit familiar i social que el caracteritza.

Per això, creiem que és necessari crear una estructura de club diferent: oberta, transparent i participativa, que pugui romandre en el temps, on les funcions i els objectius siguin la prioritat, de manera que diferents equips de persones els puguin dur a terme.

Actualment, pensem que la millor opció per aconseguir-ho és amb un nou equip encapçalant la junta del club.

L'eslògan de la candidatura “Tots junts avancem” és la síntesi de la nostra proposta, basada en la voluntat de sumar els esforços de tothom. Tant si sortim escollits, com si no, aquesta és i serà la base de la nostra aposta. Creiem en la pluralitat com a requisit essencial per al creixement i per a l'enriquiment positiu del procés electoral i del Club.

Equip

La candidatura està formada per persones integrades en el dia a dia del club, des de l'escola fins el sènior, que coneixen els seus problemes i les seves virtuts de primera mà i valoren, per sobre de tot, l'esperit familiar i social com a punt fort del BUC.

  • Membres oficials de la junta: Sergi Figueruelo (President), David Fernández (Vice-president), Xavi Pujol (Tresorer), Àngel Viudez (Secretari).
  • Altres membres de l'equip que col·laboren o son integrants de l'organigrama: Juan Pistone, Belén Esteve, Dani Ripol, Bernat Benito, Elena Álvarez de Neyra, Josep Lluís Carrasco, Jordi Coromines.

Podeu trobar la presentació de l'equip i l'organigrama a la secció Membres de l'equip.

Objectius

  • Fundar les bases per a l'estabilitat social i esportiva del BUC durant els pròxims 12 anys.
  • Desenvolupar un projecte esportiu assequible, atractiu i ambiciós.
  • Organitzar i solidificar una estructura de treball, amb rols i funcions definides, on el més important sigui la funció i no qui la desenvolupi.
  • Obtenir de nou la concessió de la Instal·lació de La Foixarda.

La nostra prioritat és la integració d'un pla de desenvolupament esportiu, organitzat per etapes d'edat, on l'escola i els equips juvenils tinguin una funció fonamental, per tal de nodrir un equip sènior de jugadors preparats tècnicament i física.

Valors

  • Integritat i transparència: són les dues característiques que més valorem. El nostre objectiu és aconseguir la confiança i el respecte dels socis, donant comptes de la gestió realitzada i explicant les coses com són de forma freqüent, clara i honesta.
  • Creixement orgànic i participatiu: sabem que els resultats que perseguim a llarg termini només s'aconsegueixen comptant amb les persones de la casa (formar jugadors des de l'escola, formar i donar suport a l'staff intern). Creiem també indispensable la participació activa de la massa social, i sabem que per a això la gestió del club ha de complir les expectatives dels socis per tal se sentin involucrats en el projecte.
  • Esperit integrador, familiar i social: el BUC es caracteritza per tenir un esperit obert, integrador, familiar i d'amistat entre els seus integrants. Aquestes característiques estan en el nostre ADN i són la raó del nostre amor al club.
  • Gestió propera i accessible: l'única gestió possible dins d'aquests valors és aquella propera al dia a dia real del club. Per això aquesta candidatura (tant la junta, com l'organigrama) està formada per persones que trobareu al club els dies d'entrenament, o d’escola, participant com un soci més, com a delegats, com a entrenadors de l'escola, o fins i tot, com a jugadors en actiu . Això ens permet conèixer la realitat de primera mà i ens fa ser més accessibles a la resta de membres del club.

Si vols més informació consulta la secció Preguntes freqüents, o fes-nos arribar la teva pregunta a Pregunta el que vulguis.