Welkom bij to the MOON and back - Recruitment Solutions


To the MOON and back is er voor organisaties die graag hun werkwijze en output m.b.t. recruitment willen verbeteren. Recruitment is een specialisme die je alleen optimaal benut door focus en continue ontwikkeling. Ik werk al jaren met veel plezier in dit vakgebied, als recruiter en als manager. In de loop der jaren heb ik aan veel mooie projecten mogen werken. Maatprojecten voor specifieke opdrachtgevers, centraliseren van werkprocessen en het opzetten en inrichten van nieuwe recruitment afdelingen.

Met deze ervaring en kennis kan ik ook jouw organisatie helpen met het aantrekken van talent. Altijd met passie voor het vak. Alles voor die ene perfecte kandidaat. "For you I will go to the moon and back."

dienstverlening

Het vinden van het juiste talent is lastig. Zeker in de huidige kandidatenmarkt. Daarom is het goed regelmatig stil te staan bij je huidige werkwijze. Beschikt jouw team over de juiste vaardigheden en kennis? Zet je de juiste middelen in? Weet je waar de knelpunten in je huidige proces zitten? De dienstverlening van 'to the MOON and back' is ingericht om jou antwoord te geven op deze vragen èn je te helpen met de oplossing. Of het nu gaat om het trainen van individuele recruiters of het centraliseren van werkprocessen. Alles om jouw recruitmentproces zo efficiënt en slagvaardig mogelijk te maken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die ik kan bieden? Neem dan gerust contact op, ik bespreek graag de opties met je door.


contactgegevens

ADRES:

Finsenstraat 13-2

1098 RE Amsterdam


KVK: 68238959