Avainfleksi

Ohjeita avainfleksin hakemiseen

Jokaisella koiraurheilukeskuksessa koiran kanssa harjoittelevalla jäsenellä sekä koulutusohjaajalla pitää olla oma voimassa oleva avainfleksi. Poikkeuksena tähän ovat agilityn alkeis/jatkokurssilaiset, tapakasvatuskurssilaiset ja näyttelyharjoituksissa kävijät, jotka kyseisen ryhmän koulutusohjaaja päästää halliin/kentälle sisään.

Tornion Kennelkerho ry:n jäsen voi lunastaa avaimen toimittamalla avainvastaavalle avainfleksi-sopimuskaavakeen>> tarvittavine liitteineen.

Muiden, kuin seuran jäsenten avainfleksianomukset toimitetaan johtokunnalle erillistä käsittelyä varten osoitteeseen: johtokunta(at)tornionkennelkerho.net

Täytä sähköinen avainfleksi-sopimuskaavake>> ja toimita kuitit avainfleksimaksusta, seuran jäsenmaksusta sekä voimassa olevasta harjoittelumaksusta sähköisesti osoitteeseen avainvastaava(at)tornionkennelkerho.net. Jos et pysty täyttämään sähköistä avainfleksihakemusta tai lähettämään liitteitä sähköisesti, ole yhteydessä s-postitse avainvastaavaan sopiaksesi avaimen toimittamisesta avainvastaava(at)tornionkennelkerho.net

Avainfleksimaksu on 30€ (sis. 20€ pantti sekä 10€ ohjelmointimaksu). Maksu on maksettava Tornion Kennelkerhon tilille Säästöpankki Optia 460000-1289631/ IBAN: FI74 4600 0010 2896 31/ BIC: HELSFIHH, merkitse maksun viesti-osioon avainfleksimaksu ja avaimen haltijan nimi.

Jokainen koiraharrastaja ”leimaa” itsensä fleksillä sisään aina hallilla/kentällä käydessään. Avainfleksi toimii samalla koiraurheilukeskuksen harjoittelumaksujen kontrolloijana ja käyttöasteen laskurina.

Säännöt

Avain on henkilökohtainen: Sitä ei saa lainata kenellekään!

Jos avainfleksi katoaa, ilmoita siitä välittömästi avainvastaavalle, jotta avain voidaan sulkea.

Avain voidaan sulkea myös, jos avaimen haltija ei maksa uutta harjoittelumaksua viimeistään viimeisen voimassa olevan harjoittelumaksukuukauden aikana. Harjoittelumaksusta ei lähetetä erillistä laskua, joten huolehdi itse sen maksamisesta ajoissa!

Avaimen haltijan on myös huolehdittava siitä, että maksaa seuran jäsenmaksun ajallaan. Myös ohjatuissa ryhmissä käyvien jäsenten talkootyövelvoitteen laiminlyöminen tai avaimen muu väärinkäyttö (esim. lainaaminen) voi aiheuttaa avaimen mitätöimisen. Avaimen uudelleen käyttöön ohjelmoinnista peritään uusi ohjelmointimaksu 10€.

Avaimen haltija on vastuussa siitä, ettei päästä muita koiraharrastajia sisään koiraurheiluhalliin tai ulkokentälle.

HUOM! Avainfleksin toimitusaika on n. kaksi viikkoa.

Kaikki avainfleksiä koskevat tiedustelut avainvastaavalle: Katja Miettunen / avainvastaava (at) tornionkennelkerho.net