Kotiin Suupohjaan

Eläväinen työelämä

Suupohjan alueella toimii kansainvälistyviä ja kasvuhakuisia yrityksiä, jotka tarvitsevat osaajia. Työpaikat jakautuvat seuraavasti:

  • Palvelut 51%
  • Jalostus 29%
  • Maatalous 18 %
  • Muu 2%

Teollisuudessa työllistävät erityisesti metalli- ja elintarvikeyritykset.

Asuminen Suupohjassa

Suupohjasta löytyy koti jokaiselle; omakotitalo luonnon kekseltä, rivitalo kaupungista, paritalo lähiöstä, asunto kävelymatkan päässä keskustasta.

Suupohjassa asuminen ja eläminen on edullista. Asuntojen neliöhinnat ovat suurkaupunkeja huomattavasti edullisempia, parkkimaksuista ei tarvitse murehtia ja esimerkiksi kuntosalille opiskelija pääsee halvimmillaan 30€/kk.

Suupohjassa asuminen on edullista, turvallista ja vaivatonta.

Vapaa-aika

Suupohjasta löytyy harrastusmahdollisuuksia törkiän paljon!

Harrasteryhmiä, järjestötoimintaa ja myös tapahtumia löytyy jokaiseen makuun ympäri vuoden. Tässä esimerkkejä monipuolisista mahdollisuuksista: E-sports, ATV, sukellus, JCI, Rotary, teatteri, ammunta, speedway, tikanheitto, perinteisemmät lajit, kuten golf, tennis, salibandy, lentopallo jne. Tapahtumina esim. Exterme run, Nummirock, Sauna-ajot.

Penkkiurheilijoiden sydämen on vienyt koripallo! Hallitseva koripallon Suomen mestari Karhu Basket on Suupohjan ja etenkin Kauhajoen alueella todellinen ilmiö! Valmistaudu hankkimaan oranssia yllesi! :)