TillerTreff

2019 er TillerTreff-år!!!

Vi planlegger TillerTreff til høsten - vi oppdaterer denne siden når dato er bestemt!


Klarer du ikke vente?

Send en e-post til post@tillerblaesen.no , så er du blant de første som får mulighet til å melde deg på TillerTreff :)

Tillerblæsen har siden slutten av 90-tallet arrangert TillerTreff - ikke hvert år, men nesten annenhvert år.

Vi har har hatt TillerTreff både med og uten tema, og de siste årene har vi fått gode tilbakemeldinger med å ha et bestemt tema. Det gjør det hele mer lekent og uhøytidelig - det setter i gang en kreativ prosess hos deltakerne, og oss som arrangerer. Det er gøy med utfordringer! Vi skal selvsagt underholde publikum, men vi vil jo ha det gøy under innøvingen og fremføringen selv også. Da må man av og til trå litt utenfor komfortsonen.

Men korr arti' vi får det da! Vi ønsker at TillerTreff skal være et uhøytidelig korpstreff hvor underholdningsverdien betyr om ikke alt, men mest. Bruk av musikk, fortelling, dikt, sang, rekvisita og kostymer har ingen grenser. Her er alt tillat!


Selv om temaet på TillerTreff er nytt fra gang til gang er det noe som gjentar seg. For eksempel: Åpen bar/kafé fra du kommer til du går, underholdning mellom korpsskiftene, middag, fest og dans til levende musikk, premieutdeling, TillerTreff-avisa, TillerTreff-sangen og mange hyggelige folk. TillerTreff-avisa, som kommer ut samme kveld med blant annet rykende ferske nyheter fra konserten, deles ut før kl 24 samme kveld. Den kom ut første gang i 2011. Du kan finne link til tidligere utgaver av avisa på siden her.