Bridge is een verslavend leuk spelletje. Thuisbridge maakt dat nog eens gezellig, en leerzaam, want alle tijd om na te kaarten en te socializen. Je legt makkelijk nieuwe contacten.  Heb je geen vaste partner? Geen probleem. Dit is eigenlijk een voordeel, want daardoor ontmoet je eerder nieuwe mensen en breid je sneller je netwerk uit. Niet verwonderlijk is dat de club juist in Coronatijd  is ontstaan.

Thuisbridge Hilversum is er voor iedereen, jong en oud, ook voor mensen met een fysieke beperking.​​  Je kunt door een buddy worden opgehaald en weer thuisgebracht. Of organiseer bij je thuis een bridgeavondje en je hoeft er zelfs de deur niet voor uit.
Het is voor elk niveau, voor beginners tot gevorderden. We spelen wel om de punten, maar niet met het mes op tafel en we spelen niet op tijd.
Thuisbridge is flexibel. Je spreekt alleen af wanneer het jou uitkomt. 

Wat is bridge eigenlijk?

Dit filmpje laat zien wat er nou zo leuk is aan bridge en hier worden de spelregels uitgelegd.
Wist je trouwens dat de meest overtreden spelregel die van de Kunst van de hoffelijkheid is? Op een prettige manier met elkaar omgaan vinden we belangrijk, ook in het spel.

"Wie heeft er zin om morgen bij mij te bridgen? Bij mooi weer in de tuin!

Hoe gaat het afspreken in z'n werk?

In een Whatsappgroep zie je oproepjes voorbijkomen met de vraag wie er zin heeft om dan en dan te bridgen. Daar kan je op reageren of je kunt zelf een oproepje plaatsen. 

Hoe word je lid?

Aanmelden doe je zelf via deze Whatsapplink: bit.ly/bridgewapp (geef daarna oké voor "DEELNEMEN AAN CHAT").
Vervolgens wordt je vanzelf door ons benaderd, je hoeft dus verder niets te doen of te appen. Je kunt ook eerst even bellen als je dat liever hebt: 06-19602539

Eenmaal lid heb je geen verplichting om actief te zijn als je agenda dat niet toelaat of als je even geen zin hebt.

Aan het lidmaatschapzijn geen kosten verbonden.