Vrijwilligers

WERKGROEP EN VRIJWILLIGERS

Leuk u hier te ontmoeten.

Niet voor niets is onze slogan “Ontmoet elkaar bij Podium Heino”.

Wie kunt ontmoeten?

Met 82 zitplaatsen hebben we een mooi intiem volwaardig professioneel theater waar de artiesten als het ware tussen het publiek hun voorstellingen spelen.

Onze bezoekers komen voor een groot deel uit Heino.

Toch zien we ook uit de omliggende plaatsen en soms van ver daarbuiten ieder keer weer veel verbaasde gezichten. “Wat een bijzondere locatie hier zo midden in het centrum” is dan een veel gehoorde opmerking.

Alle artiesten zijn enthousiast over de sfeer en contact met publiek zo wel tijdens als na de voorstelling.

Op een enkel onderdeel na gebeurt alles in eigen beheer.

Van het boeken van artiesten tot kaartverkoop, van (ver)bouwklussen tot het onderhouden en vernieuwen van deze website, van sponsors werven tot verspreiding van de brochures en van catering tot techniek van licht en geluid.

Kortom alles wat nodig is om inwoners van Heino en omstreken te laten genieten van een mooie variatie aan voorstellingen.

Ons seizoen start begin oktober en duurt tot eind maart.

THEATER Podium Heino is lid van Overleg Kleine Theaters Overijssel (OKTO) en van daaruit krijgen we ondersteuning bij de productie van brochures.

Omdat we bijna alles zelf doen hebben we weinig overhead kosten en varieert de kaartprijs tussen de € 7,- (kindervoorstelling) en € 16,-

Wat let u daarom om elkaar te ontmoeten bij Podium Heino.

Bij binnenkomst staat het gratis kopje koffie /thee klaar. In de pauzes en na de voorstelling is het goed bijkletsen onder het genot van een drankje.

WERKGROEP

Anita Gundlach, Betteke Jonge Poerink, Carla Kroes, Corrie van Vulpen, Ike Knuivers, Jory Eggenhuizen, Lily van Diepenbrugge, Piet Schippers, ​Theo Idema.

VRIJWILLIGERS

​Anja Mekers, Annet Kroon, Ans Paauw, Ben Bol, Eva Fontijn, Georgine van Dam, Gerda van Vliet, Gert Schuttert, Joke van Eijsden, Joost Pieterse, Margriet van Eijk, Miranda Thüsh, Nanneke Rijkhoff, ​Truus Bol.