THEATER Podium Heino

Het seizoen is voor THEATER Podium Heino nu afgelopen. Alle komende voorstellingen zijn geannuleerd!

Vandaag is De Belofte gelanceerd. Meer dan 400 theaters, podia, producenten, academies, sectorinstellingen, festivals, koren, orkesten, ensembles, dans- & theatergezelschappen zijn aangesloten. Nu is het zaak om zoveel mogelijk mensen te bereiken en de impact van De Belofte zo groot mogelijk te laten zijn.

Wat kun je doen? Zorg ervoor dat zo veel mogelijk mensen de video bekijken die op droom-mee.nl te zien is. Bezoekers kunnen hun mailadres achterlaten om zich als meedromer te registreren en maken daarnaast kans op 2 vrijkaarten voor een volle zaal naar keuze!

THEATER Podium Heino is een mooi klein theater met 82 zitplaatsen midden in het dorp van Heino en wordt volledig gerund door vrijwilligers.

Mensen uit Heino en (verre) omgeving weten ons theater te vinden. De laatste jaren hebben we een zaalbezetting van ruim 80%. De artiesten zijn vol lof over de zaal, de sfeer en niet te vergeten het publiek. THEATER Podium Heino is een belangrijk onderdeel in de culturele voorziening voor Heino en omgeving. Een theater met een gevarieerd aanbod. Van theaterconcert tot toneelstuk en van cabaret tot familievoorstelling. Voor zakelijke evenementen kun je ook bij THEATER Podium Heino terecht.

Bij THEATER Podium Heino ontmoet je elkaar veilig!