THEATER Podium Heino

Kijk op Veilig bij THEATER Podium Heino!

Voor de laatste wijzingen i.v.m. de lockdown zie het actuele programma op de pagina: programma

Vandaag is De Belofte gelanceerd. Meer dan 400 theaters, podia, producenten, academies, sectorinstellingen, festivals, koren, orkesten, ensembles, dans- & theatergezelschappen zijn aangesloten. Nu is het zaak om zoveel mogelijk mensen te bereiken en de impact van De Belofte zo groot mogelijk te laten zijn.

Wat kun je doen? Zorg ervoor dat zo veel mogelijk mensen de video bekijken die op droom-mee.nl te zien is. Bezoekers kunnen hun mailadres achterlaten om zich als meedromer te registreren en maken daarnaast kans op 2 vrijkaarten voor een volle zaal naar keuze!

THEATER Podium Heino is een mooi klein theater met 82 zitplaatsen midden in het dorp van Heino en wordt volledig gerund door vrijwilligers.

Mensen uit Heino en (verre) omgeving weten ons theater te vinden. De laatste jaren hebben we een zaalbezetting van ruim 80%. De artiesten zijn vol lof over de zaal, de sfeer en niet te vergeten het publiek. THEATER Podium Heino is een belangrijk onderdeel in de culturele voorziening voor Heino en omgeving. Een theater met een gevarieerd aanbod. Van theaterconcert tot toneelstuk en van cabaret tot familievoorstelling. Voor zakelijke evenementen kun je ook bij THEATER Podium Heino terecht.

Bij THEATER Podium Heino ontmoet je elkaar veilig!

Belangrijke informatie i.v.m. laatste coronaregels:

In onze zaal is nu in verband met de 1,5 m maatregel en de beperkte toegang plaats voor 30 bezoekers. U mag met maximaal twee personen naast elkaar zitten, tenzij u tot één huishouden behoort of een sociale eenheid bent. U kunt zelf geen stoelen uitkiezen. Via nieuwsbrieven en/of social media wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom de geboekte voorstellingen.

In overleg met de artiesten wordt n.l. bekeken hoe de voorstellingen worden ingevuld. Afhankelijk van de hoeveelheid verkochte kaarten spelen de artiesten op de betreffende datum de voorstelling één of twee maal.

Worden er minder dan 30 kaarten verkocht, dan start de voorstelling op de oorspronkelijke tijd.

Indien de voorstelling 2 maal gespeeld wordt, dan worden de aanvangstijden aangepast. Zie daarvoor op onze site bij de betreffende artiesten. Ook via de social media en nieuwsbrief wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Mocht een voorstelling onverhoopt geannuleerd worden, wordt uiteraard het aankoopbedrag aan u geretourneerd.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw bezoek veilig verloopt. We zorgen voor afstand, extra hygiënemaatregelen en een heldere routing. Voorafgaand aan de voorstelling sturen wij u meer informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften. Klik Veilig bij THEATER Podium Heino! voor meer informatie.