Theatergroep La Duca

Reprise Kleine moeite

Op 27 april (Koningsdag) zal La Duca nog één keer hun winnende theaterstuk(je) Kleine moeite opvoeren. Dit zal gebeuren op het gratis toegankelijke microfestivalletje Man in het Lichtzwart, in de voortuin van Herman Moerkerklaan 27 te Rosmalen om 11:30u. Neem je tuinstoel mee en geniet tot 13:00u van light verse, kleinkunst en Kleine moeite.

LA DUCA WINT JURYPRIJS DIALOGENFESTIVAL

Op 29 januari vond het 1ste Bosch Dialogenfestival plaats. La Duca vaardigde de spelers Simone Vonk en Natasja van Herpen af om het stuk Kleine Moeite te spelen en ze haalden met hun energieke uitvoering onder regie van Iris van Rooij de eerste prijs binnen! www.boschdialogenfestival.com


Klik hier voor een indruk


Facebook
Instagram
Twitter

NIEUWE PRODUCTIE VOOR LA DUCA BINNENKORT VAN START


Het script voor het nieuwe grote theaterstuk voor La Duca lag klaar voor de spelers in de kleedkamer na de laatste uitvoering van Femmes Foetales. Gas erop dus! Het stuk heet Levenslang en gaat op pijnlijk komische wijze na wat de zin van het leven is en of deze wel gekend kan worden. Het belooft een dynamische voorstelling te worden met een originele interactieve twist. We houden je via deze website en Facebook op de hoogte van de stand van zaken. Uitvoering op 17, 18, 19 november.