Theatergroep La Duca

Spelers gezocht voor jubileumvoorstelling La Duca!

In 2024 vieren wij ons 25-jarig jubileum en wie weet ga jij deel uitmaken van deze nieuwe, onvergetelijke voorstelling. Naar een creatief idee van regisseur Iris van Rooij, hebben wij getalenteerd schrijver Marino van Liempt de opdracht gegeven om het script te maken. 


Wij zijn op zoek naar gepassioneerde en getalenteerde spelers die samen met ons het podium willen delen. Zie jij jezelf wel schitteren in een mooie rol? Wil jij deel uitmaken van dit bijzondere proces? 


Kom auditie doen op woensdagavond 24 januari 2024 a.s.

Meld je aan via theatergroepladuca@gmail.com en ontvang binnenkort de overige details.


Nagenieten, uitpuffen en dan z.s.m. werken aan nieuwe productie

We hebben in november 2023 onze productie "Levenslang" met verve neergezet. De pubklieksreacties waren zeer positief. Mensen zijn vermaakt en geraakt. We gaan z.s.m. aan de slag met de productie voor 2024. Voor ons een bijzonder jaar, want we bestaan dan 25 jaar! Op deze site houden we je op de hoogte van ontwikkelingen. 

Sponsor ons! Dan krijg jij een mooi cadeautje en het kost niet duur ;-)

Lalala, we zijn lekker bezig met de nieuwe productie Levenslang, dat is leuk en dat wordt leuk. We kunnen voor zo'n dure productie en komende producties wel een beetje financiële steun gebruiken. Daarom kun je ons sponsoren en - hoera - er is nu een speciale actie: als je ten minste 15 eurootjes doneert, ontvang je van ons een cadeautje: het boekje Spelregels, speciaal voor de fans van La Duca geschreven, met grappige gedichten en toffe theaterteksten. 

GA NAAR DE VRIENDENPAGINA


Reprise Kleine moeite

Op 27 april (Koningsdag) zal La Duca nog één keer hun winnende theaterstuk(je) Kleine moeite opvoeren. Dit zal gebeuren op het gratis toegankelijke microfestivalletje Man in het Lichtzwart, in de voortuin van Herman Moerkerklaan 27 te Rosmalen om 11:30u. Neem je tuinstoel mee en geniet tot 13:00u van light verse, kleinkunst en Kleine moeite.

LA DUCA WINT JURYPRIJS DIALOGENFESTIVAL

Op 29 januari vond het 1ste Bosch Dialogenfestival plaats. La Duca vaardigde de spelers Simone Vonk en Natasja van Herpen af om het stuk Kleine Moeite te spelen en ze haalden met hun energieke uitvoering onder regie van Iris van Rooij de eerste prijs binnen! www.boschdialogenfestival.com


Klik hier voor een indruk


Facebook
Instagram
Twitter

NIEUWE PRODUCTIE VOOR LA DUCA BINNENKORT VAN START


Het script voor het nieuwe grote theaterstuk voor La Duca lag klaar voor de spelers in de kleedkamer na de laatste uitvoering van Femmes Foetales. Gas erop dus! Het stuk heet Levenslang en gaat op pijnlijk komische wijze na wat de zin van het leven is en of deze wel gekend kan worden. Het belooft een dynamische voorstelling te worden met een originele interactieve twist. We houden je via deze website en Facebook op de hoogte van de stand van zaken. Uitvoering op 17, 18, 19 november.