Thaihieronta vaasa - 3 parasta thaihierontaa

Thaihieronta vaasa

Thaihieronta Vaasa

Thaihieronta Vaasassa on erittäin yleistä ja ala kilpailtua, sillä Vaasa on monikulttuurisuuden kehto. Vaasasta löydät yhtä lailla thaihierojia kuin etnistä värinää Itiksestä.

Keskimäärin thaihieronta Vaasassa maksaa noin 50 euroa tunnilta, tähän ei sisälly mitään lisäpalveluita.

Useasti vaasalaisissa thaihieromoissa itse hierojat ovat nuoria ja hoikkia naisia, maksun hoitaa vanhempi rouva. On kuitenkin maksuvaiheessa suotavaa neuvotella kenet haluaa hierojaksi, jotta voit välttyä pettymyksiltä

Thaihierontaa Vaasasta etsivän kannattaa ehdottomasti aloittaa kokeilemalla alla olevia thaihierojia, sillä niistä minulla on kaikista parhaat kokemukset

Thaihieronta Erawan asemakadulla

Erawanin sisäänkäynti on huomaamaton

Asemakadun Erawan thaihieronta saattaa jopa olla yksi kaupungin vanhimmista. Tämä hieman piilossa oleva thaihieromo tarjoaa loistavaa thaimaalaista hierontaa, suositteluni!

Hintaa Erawanilla oli muistaakseni 50€/tunti ja todellakin koko rahan arvoista. Hieman huomaamattoman hieromon tunnistat sen ovessa olevasta isosta Thaimaan lipusta, et voi kävellä ohi.

Osoite: Asemakatu 42 https://goo.gl/maps/BxHxwLacyoSvGEdn9

Olympiakadun thaihieronta

Thaihieronta olympiakadulla

Olympiakadulla hieronta on nautinnollista sekä rentouttavaa, ihmeellistä vain, mutta mielestäni hierojat vaihtuvat tässä paikassa varsin usein.

Paikka on erittäin rauhallinen ja thaimaalainen taustamusiikki auttaa ujommankin kaverin rentoutumaan. Ujommille käytössä on myös takaovi.

Hieronnan jälkeen voi käydä nauttimassa herkulliset kahvit läheisestä leipomosta. suositteluni.

Avoinna aamu yhdeksästä ilta kymmeneen

Osoite: Olympiakatu 16B liike 43 https://goo.gl/maps/BmW5YZGYXQffpPa37

Varastokadun thaihieronta

Suuntaan varastokadulle aina Thaimaata ikävöidessäni, hieronnan lisäksi lähistöllä on myös erittäin herkullinen thaimaalainen ravintola Laanna, jossa isompikin mies saa syödä niin paljon kuin jaksaa.

Hieronnasta ei ole valittamista, pidän tästä paikasta ja suosittelen sitä kaikille. stereoista soiva hiljainen thaimaalainen musiikki saa kehoni rennoksi samalla kun nautin itse hieronnasta.

Hierojat ovat täällä usein nuoria thaimaalaisia naisia, jotka tietävät mistä mies todella pitää. Pyynnöstä hieronnan saa myös sen verran napakaksi että seuraavana päivänä on paikat kipeänä.

Osoite: varastokatu 5 https://goo.gl/maps/SLRV2Mis8bjC2anV9

Vinkkejä Thai hierontaan suuntaavalle

Jos suuntaat Vaasassa thaihierontaan niin kannattaa muistaa nämä pari vinkkiä, niiden avulla saat kokemuksesta huomattavasti mukavamman.

Tasarahalla parasta palvelua

Thaihierojalle kannattaa ottaa mukaan tasaraha, sillä monesti heillä on ollut ongelmia maksupäätteiden kanssa. Itselle on myös tullut hieronnan aikana mieleen erilaisia lisäpalveluita, jolloin on ollut kätevä heittää lompakosta hierojalle lisärahaa. myös tipit ovat suotavia

Peseydy ennen hierontaa

Kukaan ei tykkää hikisestä hajuhemmosta, ei edes alipalkattu thaihieroja, käy siis suihkussa ja huolehdi henkilökohtaisesta hygieniasta ennen hierontaan saapumista.