TechBeLike

by

FROZEN

TechBeLike, it's tech we like


FROZEN


Userreviews vind je overal, bij producten in webwinkels tot op de website van fabrikanten, maar zorgen ze er daadwerkelijk voor dat potentiële klanten meer interesse krijgen in een product? Op het moment dat je de kwaliteit van de review en reviewer niet kunt inschatten, wegen de negatieve beoordelingen veel zwaarder dan de positieve wat een vertekend beeld geeft over een product: een negativiteitsbias. Het is immers niet de kwantiteit, maar de kwaliteit van de userreviews wat telt.


Ik studeer Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft en review hobbymatig en onafhankelijk met mijn technische inzichten alles wat met technologie te maken heeft. Ik werk dus niet bij of voor Tweakers.net, maar ik ben wel een community lid.

Geen twijfels maar zekerheid: dat is kwaliteit!


REVIEWS


Voor elke review een eigen onafhankelijke beoordeling, elk product verdient een eigen kans. Voor de duidelijkheid zijn goede scores niet te koop, dat soort praktijken doen immers af aan de betrouwbaarheid van de review.

Philips monitor

OnePlus 6


SOLUTIONS


Met verschillende organisaties heb ik ondertussen tevreden samengewerkt en we zijn tot mooie projecten en userreviews gekomen, sommige met meer dan 10.000 views van potentiële kopers.AWARDS


Door de mooiste techcommunity van Nederland ben ik tweemaal verkozen tot tweede reviewer van het jaar. Die avond was nog steeds een van de leukste avonden uit mijn leven. Wat hebben we op het forum van Tweakers toch een prachtige community.